Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

Witam w moim nowym wątku, dołączam swoje zdjęcie do oceny

Polecane posty

Wiecie, ja bym uwazala na Amerykanina zapoznanego w Polsce??? lepiej wyjechac, swoja arabska godnosc miec ZLOTEJ RACZKI wiecie polskiej i tam kogos zapoznac IDEALNA RODZINA W POLSCE - bo o co mi chodzi? Tyle. I zeby moc GODNIE wrocic, a tak? No ale nie wiemy nic wiecej o sytuacji smutnej. Czemu smutna? Nie wiem. Trudno orzec. Pozdrawiam tymczasem. ps.idealu nie ma , ale jak sie zapoznac to moim zdaniem chyba w USA ze tam jestes , cos robisz, i tak dalej, czegos chcesz. Dlatego doradzilam OSTROZNOSC smutnej - zwlaszcza i zdanie to podtrzymuje. A teraz ocencie moje foto brygidki. Cdn. http://www.voila.pl/338/ezzzt/?1 PS. GDZIE MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość SUTENER_łodź
PRZYJMUJE CIĘ. ILE CHCESZ NA POCZĄTEK? W JAKIE DNI CI ODPOWIADA? O NIC WIĘCEJ NIE PYTAM.

Gość icek pines
Bardzo apetyczna kobieta :)

Gość ferdasek
Piękna jesteś. Aż mi dech zaparło.

Gość nie, to nie ona,
to niemożliwe

Gość Leon Zawodowiec22
Bezdomna wiesz co bym ci zrobił jakbyś była moja?

Gość lelemozi
oczywiście desperacja kafeteryjna łyka kazde prowo :-D

Gość 01d11d1d1dd
Jolka komu zakosiłes zdjęcie :p

Gość przerwa klawisza
usmiech fajny i włosy takie ciepło do ciebie bije, jak to ty pulchniutka, jest do czego sie tuliccccccccccccc:)

Gość 01d11d1d1dd
przerwa klawisza usmiech fajny i włosy takie ciepło do ciebie bije, jak to ty pulchniutka, jest do czego sie tuliccccccccccccc hahahahahahahahahahahahahaahahahahaha!!111111111 Leżę ty wariacie !!!!!!!11

To oczywiście nie ja, ja taka nie jestem. Może kiedyś. Tymczasem lecę. A Wy co? Najedzcie się tym mięsem. I tyle :( 😡 😡 😡 😡

Gość 01d11d1d1dd
hahahahha!!!!! Umrę chyba ze śmiechu !!!!!!!!!!!1

Gość lelemozi
półgłówki :-D

Gość lelemozi
to moje , tylko wstydziłam się przyznać :p Mięsko lubię , takie z cebulką ...mniam

Gość przerwa klawisza
tam na ramieniu masz reke... to nie twoje foto.. szkoda.. ale zeby ładne... Ja mam na NK poodbna kolezanke wiec dlatego tak to odebrałam ale moja szczuplejsza i ładniejsza:) i kochaniutka ot skojarzenia wyszły, ale bardzoo podobna

Gość wqewqweqeqw
To nie jest ręką tylko jakaś skaza na fotce :P

Witam wieczorem, przyszlam zobaczyc jak sie MIEWA??? moj watek dzis ostatni a tu nowy ALE KICHA. Ja nie zamieszczam zdjec w sieci zadnych. I nie mam dlugich wlosow 15 lat juz. To wszystko co chcialam napisac. I ze nie ma brygidek. Ile czasu potrwa zanim nastepny sklad sie znajdzie? Te chcialy chyba wysadzic mnie w powietrze albo fenol. Nie robcie takich planow. Wszystko jest ograne w taki sposob, ze jest to nierealne. Tak wykonczyly sie czy wykonczylam 2 sklady roku 1995 i chyba??? 1996 ze mialam sie wrocic do pracy na poccie za rok, a ja co? Ale zaczelam sie uczyc angielskiego i nie tylko i wiecie nie wrocilam sie bo nie rozumialam swojej sytuacji i wiecie powiem wam ograno mi poczte. I chyba 4 sklady brygidek tak wybilam - jak malutka bylam to matka wybijala i tyle. Takie cos to jest. Gosie, ktora ChCACY NIE CHCACY? poczte mi ograla powiesilam wiecie, rok wylecial w powietrze bo mnie po prostu ograli, ze musialam z tymi PROFESORAMI siedziec- wiecie oni byli opetani - 3-5 rok to zamiast pracy szukac, martwic sie co dalej - jeden papierosek, PRAWdZIWI FITOSOCJOLODZY to byli. Pelen luz, najmadrzejsi na swiecie, a praca? i tyle. No i ta Gosia - co studentka biologii? I coz... no ja tez nie skonczylam rozowo, no ale oni mi w niczym nie pomogli. I ile razy do tego bede wracac a dalej? A do czego? Dalej odnoze owada W SZKOLE GDZIE BYLO POTAD pracy dla anglistow. Ale ja nie po tych studiach - no wiem to dalo sie zrobic. Z moim rokiem rokiem nie, ale dalej sie dalo gdyby komus zalezalo . Nikomu.No to choc powiedz i tyle. Nie- no to nie. Nie ma brygidek .Sa znikniete. I wiecie czy sa polskie sprzataczki czy ich nie ma? Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie. 2 dyrektorki w pilsudskim sie powiesily co sobie one studiow nie umialy skonczyc zeby dyrektorkami zostac. A wiecie sprzataczka - po 20stce 1 dziecko - na studia 25 - do 30 stki zeby sie wydala - ona emerytura - granie, granie, granie. Se je zezryjcie. Tak je kochac, za co? Za to ze do kibla nie wpadly rzygajac i sie w nim nie spuscily? A wy nie macie matury? Niemieckie rodowody? No to przynajmniej sw. Franciszek z tego kibla jak takie Niemki wielkie bo niby jaka maja narodowosc i tyle. A wyznanie? Niech uwazaja bo jak szykuja 3 wojna swiatowa ta swoja miotla to za to nieszczesne DA w katowicach - skoncza jak tamci. Kawa, herbata obrady gdzie by tu przypierdolic i komu. To ja im powiem bo tyle moga. W Polski KORALIK - to moga rozpierdolic - moze ktos zareaguje. Jaki koralik sie dowiem?Koralik i tyle. A reszte to niech se raczej nawzajem szczoty do dupy wsadza po Faustynie i jej matce. Tyle moga jeszcze oprocz rozpierdolenia KORALIKA, ale za co? Kto to pamieta za co w sumie? i tyle. No a co zostaje poEURO 2012?Co zostaje im? GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Brygidki wiecie zapomnialy ze mieszkam w miejscowosci do wysiedlenia i ze NIE BYLO ZA MNIE TU ANI JEDNEJ INFORMACJI O TYM, ze mam chyba NIE TAKI PASS i w ogole jakiejs amnezji dostaly- tylko Miroslawa Szuta znowu?No coz... to tym razem one sie stracily i tyle. A nastepnym tu w szkole znowu trupy i czy to MOJA WINA JEST? A legendy? Ile ich jest? I wiecie to nie jest wszystko bo bym nie dala juz rady a jednak daje i to jak? IZAJASZEM wiecie i tego nie docenil nikt. No moze teraz to docenia. Ale musieliby docenic mnie. Ale nie umieja i wiecie no coz... aaaa bedzie co bedzie ale rady mi nie dadza. 4 komplety brygidek za poczte. A jak byla Faustyna Kowalska to co sie dzialo. PRZED ADOLFEM - wszystkie co roku ginely, ale co tam - nastepne i nastepne. I wiecie one nigdy nie byly za duzo warte, ale co roku szly jak byla Faustyna Kowalska i co?I tyle:( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Gość Jolka , Jolka pamiętasz
to lato ........

No niezle widzisz -nie potrzebujesz figur na panstwo to nie masz panstwa i mozna cie najechac.Chyba to rozumiesz - brygidki poszly za moje biznesy i za ich biznesy. Ale jakie one mialy biznesy? Czy mialy habity? Zbiora sie za tydzien,dwa? Czy beda sie baly?Jak stawiacie? I czy naprawde uwazacie ze wies do wysiedlenia MOZE BYC NORMALNA? I tyle. No i dajcie mi tu rade. Tak jade 17 rok i powiem wam JESZCZE TO MAM OGRANE ale no tak 50% taka jest rodzina krolewska w Londynie. Lepiej STADO DZIKOW W LESIE SPOTKAC PEDZACYCH NA CIEBIE lub stado opetanych SWIN LECACE NA CIEBIE bo wiesz co robic a oni? I ja jestem tylko 1 rzecza wyratowana od 1 klonow.JAKA? i to jest przerazajace i tym im daje rade. A wam tez ale tego wam nie napisze bo jeszcze byscie sie poszli na mnie klonowac. Anie warto. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. ;( :( :( :(

Gość qewqwrteqte
6/10 :classic_cool:

Gość mbvvc
Kobieta na zdjęciu całkiem atrakcyjna. Uwielbiam dłższe włosy u kobiet mmm...

Gość Jolka twoje foty naj naj
ty wymiatasz na kafe

to nie ona, ta na tym zdjeciu to normalna, zdrowa osoba, nie to co ten pojeb

Gość wiem ciemna maso
mam na mysli inne zdjęcia , tumanie . I nie wpierdalaj się.

Gość baranek bozy
podbijam żeby wszyscy zobaczyli

Prosze wykreslic ten watek- to nie ja. Ja tu troche napisalam. Ale tylko troszeczke i tyle. To nie moje zdjecie. Ja sie nie lansuje zdjeciami prosze panstwa. to nie ja. Ja pisze ostatnio ARTYKULY O AFRYCE. Prawda o AFRYCE - takie artykuly pisze. Do szkoly polskiej. Takie cos. I to sa wartosciowe rzeczy. Ja sie nie dam. Przyroda juz sie nie zajmuje. Chociaz skoro pisze o Afryce to przyroda tez moze byc. Ale tylko 2 artykuly - tak TEORETYCZNIE AFRYKA moge wrocic do polskiej szkoly. Tylko tyle i koniec. HICEM W AFRYCE. Po prostu za wysoko bylam. Tam o Afryce z sensem i z powrotem. TEORETYCZNIE zeby nie bylo ze nawet w szkole w Polsce nie mam szans. No wiecie - papiery dostalam musze myslec odpowiednio bardziej W DOL??? no wlasnie - w dol??? inaczej? I tak szkola mi pasuje ale wiecie - co to jest? co to ma byc? Z 2 artykulow o Afryce. A skad ja to wiem o tej Afryce zeby tak wrocic? No to z kursow jakichs j. angielskiego albo przyrodniczych biologii. Ja to wiem od siebie. No to nie musze wracac. Nie ma po co. To mialam byc wyslana na kurs dopasowywujacy mnie do szkoly polskiej i to dawno temu. I ja sie nie podddalam za papiery tam - negatywna ocena pracy i zwolnienie dyscyplinarne. Tak chce rente i odchodze. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(