Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zamknięta-w-sobie

Prowo

Polecane posty

Nie wiem co mam robić, jestem bezsilna po prostu. Dopiero niedawno się obudziłam, przespałam cały dzień, bo w nocy niewiele spałam. To była najbardziej upokarzająca noc w życiu Zarówno dla mnie jak i dla mojego chłopaka, który za bardzo się nie przejął. Wiem, że temat nie należy do najprzyjemniejszych, ale muszę to z siebie wyrzucić, zasięgnąć waszej rady. Aż wstyd napisać, ale tak jak w temacie, moj chłopak zesrał się na imprezie zawsze lubił wypić, ale nigdy nie doprowadził się do takiego stanu jak wczoraj. Bylismy na imprezie u znajomych w mieszkaniu. Nasza paczka i kilka nowych osób. Kazdy pił, jedni mniej drudzy wiecej, ale moj chlopak przegiął. Ostrzegałam go, zeby tyle nie pił, ale on swoje Atmosfera była super, swietnie sie bawiliśmy. Do czasu gdy moj ukochany troche za duzo wypił i zaczął plątać mu się jezyk, opowiadał jakieś kawały, raczej betony bo był juz tak nawalony. Irytowało mnie jego zachowanie, które było co najmniej groteskowe. Koleżanki mówiły żebym sie nie denerwowała, ze kazdy chłopak musi się wyszaleć,popić itd. Wyszłam na papierosa na balkon z dziewczynami, wracam i oczom własnym nie wierze. moj chłopak leżał na podłodze a dookoła niego śmiejący się koledzy, niektórzy się turlali po podłodze nawet. pomyslałam, ze darek (moj chlopak-imie zmienione) po prostu powiedział jakiś dowcip dopóki nie zobaczyłam wielkiej śmierdzącej plamy na jego tyłku to było obrzydliwe!!! Był tak napruty, że zesrał się w gacie! Nie wiem nie czuł, ze sra czy co? jak mozna sie doprowadzic do takiego stanu on nawet sam nie jarzył o co chodzi...nawalił sie najbardziej z towarzystwa. nawet nie wiem co bylo potem, bylo mi tak wstyd, ze juz nie pamietam zabrałam go do mieszkania, nie odzywamy sie do siebie nie wiem co robic!!! jestem wściekła, bo teraz każdy będzie trąbił, ze moj chłopak zersał się majtki na domówce chyba go rzucę, od tej wczorajeszej sytuacji po prostu brzydze sie nim!! A mowiłam, zeby tyle nie pił!!!

Gość toż to chamstwo
takie zacne prowo kasować !!!!