Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AsiaWawka

jak radzicie sobie po przyjściu do nowej pracy?

Polecane posty

Gość AsiaWawka

Cześć :) Właśnie dostałam się do biura projektowego, gdzie zawsze chciałam się dostać więc można powiedzieć, że to jest spełnienie moich marzeń :) Wszystko by było super, gdyby nie fakt, że reszta pracowników ma już tam kilkuletni staż i są obeznani w tym co robimy, a ja czy nich wszystkich czuję się taka ciemna...Dla nich to wszystko takie oczywiste, a ja główkuję i rozmyślam jak tam coś zostało zrobione...Jestem po studiach, ale z wieloma rzeczami w tym biurze spotykam się po raz pierwszy, bo na studiach tego nie było, tylko wiadomo nie warto się nawet w tej sposób przed innymi tłumaczyć. Jak Wy sobie radzicie w tego typu sytuacjach, bo ja z jednej strony się bardzo cieszę, że udało mi się do pracy po kierunku załapać, a z drugiej czuję się tam taka głupia :|

Gość AsiaWawka
wypowie się ktoś?

ja zakwalifikowałam się do drugiego etapu rekrutacji jako doradca finansowy... też sporo nauki przede mną, pod warunkiem że mnie przyjmą :) Tak więc nie jesteś sama!

Gość liar1
ja tam sobier srednio radzilam, jestem pielegniarka, a kolezanki wcale nie byly chetne do pomocy zawsze, duzo musialam sie nauczyc i zobaczylam wiele osob mnie obgadywalo jak cos zrobilam zle

Gość moherówka
a myślisz, że oni odrazu bylu tacy obcykani daj se czas:)

Gość AsiaWawka
no właśnie. A ludzie myślą, że jak się skończyło studia to się wszystko już wie i wstyd czegoś nie wiedzieć, a szkoda że to co uczą, a to co się później przydaje to są dwie różne rzeczy...

Gość guliette ale masz ladna cere
zazdroszcze:O

Gość JOF
U mnie wszystkim współpracownikom zależało bym się szybko wdrożył bo od tego zależało przecież dobro firmy, więc szybko bezboleśnie się wdrożyłem się :classic_cool:

Gość liar1
a jeszcze pracuje w gronie kobiet ktore robia tak zeby same sie nie narobily a ja powinnam zapieprzac. no i teksty ze one kiedy mialy gorzej. albo ze pol roku popracowalam i juz na urlop poszlam....

Gość ja tez jestem w nowej pracy
wszystkiego sie ucze,gdyz to taka praca ze trzeba sie przeszkolic i zadne studia tu nie pomoga w tej pracy. mi jest troche wstyd , ze np. wolno licze na maszynce a inni pracownicy tak szybko stukaja jak cos licza,szybko wpisuja numery do kompa, ja to robie powoli ,a na dodatek jak ktos stoi na demna to sie blokuje i robie to jeszcze wolniej :-(

Gość ONNNNNN
Teoria a Praktyka to co innego :). Wiec glowa do gory. Gdyby traktowali cie jakby chcieli wygryzc to juz mialabys problem, ale o tym nie piszesz, wiec nie jest zle.