Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutro do paryza

męskie przejawy sympatii

Polecane posty

Gość jutro do paryza

słuchajcie codziennie jeżdżę na rowerze 10km w 1 str na fitness owszem mogłabym jechać na niego samochodem ale wybrałam rower wyżyna kraowsko - częstochowska duża pagórkowatość terenu i wiecie ilu facetów jeździ na rowerach zaczepiają, z niektórymi porozmawiam spotykam się z przejawami sympatii od innych ludzi ale uśmiech innego człowieka w Twoim kierunku sprawia że i ja śmieję się w duchu do siebie miłe to

Gość przerwa klawisza
na rowerze? nie spotkałam sie, ale jak chodziłam szlakami gorskimi to tak. Zawsze byli mili i na szlaku jest takie cos ze kazdy sobie czesc mowi taki zwyczaj. O tak usmiech i usmiech odwzajemniac miłe potwierdza. zwłaszcza od obcych.

Gość jutro do paryza
tak spoglądają w moją stronę uśmiechają się czasem coś powiedzą zaczępiają wiem ostatnio szłam 1 raz w życiu na orlą dla mnie to był wyczyn i z sympatią się spotkałam zwłaszcza jak poznali że idę 1 raz

Gość wielki potencjał poetycki
wprowadzone zostało parę zmian i zobacz, jak ślicznie się zrobiło:) tak spoglądają w moją stronę uśmiechają się czasem coś powiedzą częściej jednak nie wiem ostatnio szłam 1 raz w życiu na orlą dla mnie to był wyczyn i z sympatią się spotkałam aż się posrałam z tych przyczyn