Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już niedługo moje słońce

Cześć Kochanie! Nie mogę się Ciebie doczekać!

Polecane posty

Gość ty jesteś tym od Marlenki
z pomorza?:)

Gość przepraszam że pytam
czy Ona ciebie zna a ty ją ile lat się o nią starasz jakie są relacje między Wami czy nie boisz się porażki

Gość życie pisze różne scenariusze
opisz nam ją...jak jest itd

Gość morze...morze...morze
to musi byc ktos wyjatkowy, moze jakas modelka bikini :classic_cool:

Jest dokładnie taką kobietą o jakiej marzyłem.

możesz zaspokoić Naszą kobiecą ciekawość i napisać coś więcej..każda z Nas zastanawia się o jakiej kobiecie marzą mężczyźni?

jakakolwiek ona jest życzę aby Wam się udało i tak jak napisałeś do konca życia, a w tych wspólnych planach uwzględnij też jej sytuację i jej potrzeby wtedy szybciej się uda je zrealizować! powodzenia i napisz nam jak się potoczyły Wasze losy, nie czekaj, nie zwlekaj.

Gość mam 120 kg wagi
to samo chciałam napisać, nie zwlekaj bo może komuś innemu też wpadła w oko i będzie od ciebie szybszy.

Znacznie różnie się od większości mężczyzn więc moja kobieta marzeń różni się od kobiety marzeń innych facetów. A odpowiednie działania podejmę wtedy kiedy będę gotów i kiedy przyjdzie odpowiedni moment.

Gość magniczna nocy ...
nie pouczam, ale pewnie chcesz zarobić dużo pieniędzy, polepszyć wygląd itd. i dopiero ją zdobyć. Myślisz, że biedniejszego ciebie nie zechce? myślisz, że ona zycie bierze tylko w kategoriach materialnych? to przecież byś się w niej nie zakochał:) doceń ją i do dzieła :)

a co jest powodem, że musisz czekać skoro wiesz, że to ta właściwa?

Ja jeszcze nie jestem tym właściwym.

a co musi sie stać abyś był tym właściwym?

i szkoda, że nie pozwalasz jej tego ocenić czy jesteś właściwy czy tez nie:) a co jeżeli inny , szybszy własciwy stanie na Waszej drodze...co wtedy? wymień jej najlepsze cechy które Cię w niej urzekły?

Gość Kans Hlos
jak to nie wiesz jakie cechy? duuuże tzytze und zgrabna dupeczka :classic_cool:

Nic o niej nie napiszę. Mogę powiedzieć tylko, że to osoba wyjątkowa i niezwykle rzadko spotyka się tego typu kobiety. Co musi się stać żebym był tym właściwym? Muszę być bogaty, mądry i odpowiednio wyglądać. To ostatnie, po oszacowaniu, będzie mnie kosztować co najmniej 200 tysięcy złotych. Jeszcze minie sporo czasu nim tego typu kwoty nie będą stanowić dla mnie problemu, więc na razie muszę pracować, pracować i jeszcze raz pracować nad swoimi pomysłami, rozwijać je i zarabiać coraz więcej pieniędzy.

mężczyźni...dlaczego myslicie, że dla kobiet ważne są pieniądze? jeżeli jest wyjątkowa to nie sądzę aby była materialistką:), a jeżeli nic nie zrobisz to nie bedzie wiedziała, że jest dla Ciebie ważna tak bardzo...i zacznie jej brakować uczuć, ciepła, pewności, że jest ktoś kto ją kocha, a wtedy ktoś zajmie Twoje miejsce..oby tak nie było, ale czasmi popełniamy błedy i jest za późno na takie plany, taką miłość.

i jeszcze jedno...czy jej na takim Tobie zależy? na bogatym, mądrym, dobrze wyglądającym? nie napisałeś jakie są relacje miedzy Wami...przecież jeżeli to kobieta z którą jesteś (a nie niewiasta, którą spotykasz na ulicy) to wiesz już chyba trochę co jest dla niej ważne...czy na pewno to co napisałeś? chyba, ze jej wyjątkowośc polega na wyjątkowej urodzie, wysokim stanem konta...i tylko to się dla niej liczy to wtedy rozumiem dlaczego czekasz i zwlekasz..?

stan konta taki czy inny nie ma znaczenia jeżeli nie mamy z kim dzielić radości i smutków jeżeli nie dzielimy z kimś życia tylko we dwoje samotność nie ciąży

Tylko we dwoje samotność zaciąży:):):)

Gość jakie to wspaniałe wyznanie
nie rób tego, nie myśl o jakiś głupich operacjach plastycznych:( będziesz wyglądał jak kukła a nie jak mężczyzna:( co jeśli coś pójdzie nie tak i będzie zagrożenie życia?:(

200 tys na poprawienie wygladu ?:D:D sorry ..aha co facet moze sobie zrobic za ta kase? :O fryzjer,kosmetyczka,solarium,silownia czy fitness to "prawie grosze":D ok,dobry ciuch ,but ,zegarek ,zadbane ząbki ...to nawet nie 20 tysiecy :D:D auto nie jest zwiazane z wygladem ,wiec nie liczmy ile kosztuje:O wiec o co kaman z tymi 200 tys .zl?:D:D

Gość życie pisze rózne scenariusze
to wymień Nam jej jedną wadę:) skoro nie chcesz pisać o jej zaletach:)

Naprawianie tego co natura zepsuła jest naprawdę kosztowne. To nie chodzi o to żeby maskować pewne wady drogimi przedmiotami a je wyeliminować. Przykładowo 10 cm wzrostu to w wieku dorosłym koszt od kilkudziesięciu tysięcy dolarów do nawet kilkuset. Mnie bardzo ładne ząbki będą kosztować kilkanaście do kilkudziesięciu tysięcy złotych. A to dopiero początek długiej drogi przez zmiany bardzo wielu części mnie próbując się doprowadzając do odpowiedniego stanu. 200 tysięcy to koszt minimalny. W praktyce może będzie trzeba wydać kilka razy więcej.

a skąd wiesz, że ona Ciebie w nowej wersji będzie chciała? może chce Cie takiego jakim jesteś a nie twoją inną wersję?

obyś zartował z tą chęcią zmiany wyglądu:) bo jak ona jest wyjątkowa to w zyciu tego nie zaakceptuje:)

To teraz juz rozumiem ...ale sorry ,az mi sie nie chce wierzyc w to co piszesz :O nie nie uwierze ci chociaz byc moze piszesz prawde o tym,co chcesz w sobie poprawic:O mysle ,ze twoj problem siega znacznie glebiej :O tu juz porzadny specjalista by musial zadzialac i pisze to z wielka zyczliwoscia ,a nie zlosliwoscia :) tych wszystkich operacji moglbys nie przezyc,wiec bede zlosliwa i przewrotna i z dobrego serca zycze ci ,by do nich nigdy nie doszlo:O tak ogolnie to mysle,ze jestes jakims fantasta i marzycielem i pora bys zaczal zyc ,zamiast bujac w oblokach :O jesli ona cie nie chce to juz i tak nie zechce nawet jakbys stanal dla niej na rzesach,a tak poza tym to pewnie nie chcialaby jakiegos polamanego sztucznie i poprawianego przez 50 specjalistow goscia :O mnie by sie taki facet brzydzil i mysle ,ze wiekszosci kobiet rowniez :O poza tym pomyslalabym ,sorry -no Idiota jakis,ryzykuje swoje zycie i wydaje full kasy na to by tu miec pare cm wiecej,tam pare cm mniej,a ladne ząbki np hmmm:O to ty pewnie w ogole nie chodziles do dentysty,skoro masz tak fatalne uzebienie,ze az trzeba je wyrwac :O nie no mnie sie sztuczne implanty i super protezy brzydza ,bleee:O to widac,czy ktos ma swoje czy nie swoje zeby porazka ,porazka :O twoje zycie ,niczyja dzialka ale wedlug mnie tu juz tylko jakis specjalista moze pomoc,przede wszystkim od glowy ,no i wtedy moze uda ci sie zejsc z tych oblokow na ziemie :D:D- czego ci zycze >>>

Gość błagam nie rób tego
:(

Nie jestem ani marzycielem ani fantastą . Jestem twardo stąpającym po ziemi realistą, niezwykle pracowitym i skorym do poświęceń, wiedzącym czego chce od życia. To marzenia i cele w jednym, a cele się bardzo dokładnie planuje i muszą one być realistyczne. Nie będę wdawał się w szczegóły. Mam zdrowe zęby ale chory zgryz. Szczęki nie łączą się podczas zgryzu pomimo że zęby mam w miarę proste. Aparat ortodontyczny który umieszcza się za zębami - 3000 za jedną szczękę. Razem 6k. Późniejsza operacja w prywatnej klinice 10 000 - 15 000 złotych. Jak sama widzisz samo naprawianie zębów kosztować będzie mnie sporo. A to jeden z najprostszych i najbezpieczniejszych zabiegów jakie zamierzam przejść. Jeden udaje się podobno rzadko, ale pociesza mnie to że w Polsce jest europejskiej klasy specjalista w tej dziedzinie, który jeszcze nie miał nieudanej operacji. Jeśli chodzi o wzrost to mam do wyboru metodę inwazyjną i bezinwazyjną. Ta druga jest kilka razy droższa od tej pierwszej. Nie wymaga też późniejszej rehabilitacji. W sumie to przewiduje kilkanaście różnego rodzaju zabiegów. Jedne ryzykowne bardziej, drugie mniej. Czy warto ryzykować? Tak warto, warto ryzykować walcząc o szczęście i spełnienie marzeń. Muszę odpowiednio wyglądać, być bardzo mądry i niezwykle bogaty. Inaczej nic z tego nie będzie. O ile ostatnie dwa są ze sobą powiązane i w miarę łatwo się mi wspina po ich szczeblach, o tyle pierwszy stanowi nie lada wyzwanie. Wszystko w swoim czasie.

Gość kldfdkl;fdl;fdlkfdkl
Czytam Cię i stwierdzam, że w najbliższym czasie będziesz musiał raczej zainwestować w dobrego terapeutę, bo to co piszesz jest chore...darzysz tą osobę chorą miłością. Skoro ona nie akceptuje Cię takiego jaki jesteś to nigdy Cię nie pokocha naprawdę, jeśli zmienisz swój wygląd to tylko w nim się zakocha, a to bardzo powierzchowne uczucie, nie sądzisz? Lepiej poszukaj sobie normalnej dziewczyny, której spodobasz się taki, jaki jesteś i na odwrót. Pozdrawiam i życzę więcej rozsądku.