Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już niedługo moje słońce

Cześć Kochanie! Nie mogę się Ciebie doczekać!

Polecane posty

Gość życie pisze rózne scenariusze
gdybyś był rodziecem co doradziłbyś swojemu synowi/ córce gdyby mieli takie plany?

Gość słońce1560
a jak wygląda twoja wybranka, ? skoro dla niej tak sie chcesz zmienić

Wszystkie kobiety lubią wysokich mężczyzn. Po wydłużeniu będę od niej niewiele bo około 16 cm wyższy, czyli nie tak dużo. Uważam że wyglądam przeciętnie. Rodzice nie mają tu nic do gadania. Nie mieszkam z rodzicami już od 2 lat, nie utrzymują mnie, nie za ich pieniądze będę się poprawiał. Teraz to ja czasami finansowo rodzicom pomagam, nie oni mi. Już jestem stosunkowo daleko w planach jeżeli chodzi o karierę i przyszłość. Co bym dzieciom powiedział? Pewnie bym córkę czy syna przeprosił za to że odziedziczył po mnie wygląd. Wsparłbym go i pomógł zrobić porządek z tym co by mu się nie podobało. Nie chcę się zmieniać dla wybranki wyłącznie ale i dla siebie. Nawet gdyby teraz nagle ożeniła się z jakimś innym facetem, zrobiłbym to wszystko co zaplanowałem, żeby mieć szansę w przyszłości kiedy pojawiłby się ktoś równie wyjątkowy. Jak ona wygląda? Nie wiem o co pytasz. Podoba mi się. Szczupła blondynka z pięknymi oczami i ślicznym uśmiechem.

Gość słońce1560
cóż nie pozostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia;) bo w życiu warto walczyć o swoje szczęście. Pozdrawiam;*

Gość życie pisze rózne scenariusze
życzę Tobie abyś zrealizował swoje marzenia -jeżeli naprawdę robisz to dla siebie, ale ze stwierdzeniem, że wszystkim kobietom podobają się wysocy meżczyźni się nie zgodzę. Ja zakochałam się w mężczyźnie, który jest średniego wzrostu i jest okrągły...i w życiu nie chciałabym aby coś w wyglądzie zmieniał !

Gość różowa magnolia
wydłużanie kości nóg... zabiegi na narządach..." jeshuuuu o ile o powiększaniu i pogrubianiu PENISA czasami się słyszy, to o kościach nóg pierwszy raz czytam szokeeeEEE o ile to nie prowokacja, bo powiem ci, że nie do uwierzenia ciagle piszesz o tej twojej forsie, jakby ci miała zrekompesować pustkę, a tak się nie da i zawsze będziesz przerazonym biednym chłoptasiem który się boi, przerazony chłoptaś mysli że jak sobie powiększy to będzie kimś kto moze sobie kupić wyglądem drugiego człowieka, przerazony chłoptas wszędzie węszy podstep, każda ładna laska tylko czycha żeby złapać frajera na wygląd:D obojetnie ile kasy wydasz, dostaniesz taką kobietę co soba reprezentujesz na POZIOMIE PODSWIADOMOSCI na razie jestes, ale jak sobie powydłuzasz będziesz nikim, nie warto

Gość dziwna sprawa
dla mnie facet co sobie cos takiego robi nie jest facetem,co najwyzej zasługuje na kobite ze sztuczną pochwą, płaskim cycem i włozonym silokonem, sztuczna szczeka i przeszczepianymi włosami;o

Gość sosik doremi
Znacznie różnie się od większości mężczyzn ----------------- jak to znacznie? jakiś mutant?

Gość aaaaaaaaa2222222
cześć nie zdziwiłabym się jeśli duzo usłyszałeś o pannie z tarnowa jej inicjały dj niedawno się rozstała z d dużo o niej głupot słychać , lepiej się pytać osoby na której komuś zależy a nie plotek , pogłosek

Gość *Ona*1981*
Zamiast działać - marzysz. Życie to nie film, nawet najbardziej bajkowy scenariusz nie pomoże. Mówiąc szczerze nie chciałabym nawet najbardziej elokwentnego i bogatego faceta, który tyle czasu poświęciłby na poprawianie swego wizerunku. Kocham mojego szaraka za to, jaki jest - z całą gamą wad i zalet :)

Gość niech autor robi
tak jak uwaza, bez sensu go pouczac jak matka/ojciec dziecko

Nie jestem mutantem. Mówiąc o różnicach chodziło mi o mój stosunek do świata i plany na przyszłość. Nie lubię przeciętności. A decyzja jest podjęta i ostateczna. Jeżeli chcę miłości, chcę by moja wizja życia się spełniła, żeby moje marzenia się ziściły, muszę naprawić swoje ciało. Nie wybierałem go, nie mogę ciężką pracą poprawić to co jest zepsute. Ale mogę troszkę pocierpieć, poddać się szeregowi zabiegów i stać się człowiekiem który na pewno nie będzie odrzucany czy przekreślany tylko i wyłącznie ze względu na wygląd.

Gość życie pisze różne scenariusze
każdy ma prawo do swoich wyborów...również takich jak napisałeś...szkoda, że otoczenie...realny świat..inni ludzie..wpływają na naszą samoocenę, brak akceptacji samego siebie..jakby wnetrze człowieka, jego charakter przestały mieć znaczenie....żyjemy w świecie gdzie wartości materialne zdominowały postrzeganie nas samych...przykre to... miłość nie takie powinna miec oblicze...podłoże czy fundament...jakkolwiek to nazwiemy...no ale to moje zdanie:)

Gość autorze
jak Twoje działania?

Gość wpomnienie pozostało
ciekawe co u autora postu?

Gość i ja i ja
i jak Twoja piekna?