Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość KW7800

Wszystko się odwróciło chciałbym o pomoc.

Polecane posty

Gość KW7800

Witam chciałbym opisać mój problem poznałem dziewczyne w ktorej na prawde się zakochałem a z tym zawsze mialem problem, zaczeły się spotkania ladnie pieknie przypasowałem jej, mowiła duzo dla kolezanek jaki ja jestem dobry itd.. dowiedzialem się ze nigdy nikogo jeszcze nie obdazyla uczuciami i ze przychodzi ten moment ze zaczyna do mnie cos czuć zalezec i gdzies okolo miesiaca temu powiedziala ze mnie kocha ze jest tego pewna jestesmy razem 2 miesiace ale ja już bardzo sie zaangazowalem, teraz najgorszy moment przyszedl taki dzien ze rodzice przeczytali jedna wiadomosc zwiazana co by bylo jakbysmy byli w ciazy i tylko tyle zobaczyli i nagle znienawidzili mnie kazali zeby zerwala ze mna znajomosc zebym nie przyjezdzal do nich na posiadlosc i ze beda pilnowac zeby ta znajomosc sie rozpadla trwa juz 5 dni i teraz zaczyna mi dziewczyna mowic ze nie daje rady z tym wszystkim i ze coraz bardziej sie oddala odemnie i odchodzi ta milosc ale ze caly czas czuje cos domnie ale ze nie moglaby skonczyc i teraz praktycznie nie pisze pierwsza a jak ja cos napisze to dostaje odpowiedzi po 2 godzinach i to na dodatek tylko np aha ok dobrze itd... ale jak uda nam sie spotkac jakos to tuli sie domnie placze ale praktycznie nic nie mowi i jak juz sie nie widzimy to znowu powraca to samo, co jest i co robic??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować