Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_dominika_

Puder do cery trądzikowej

Polecane posty

Dziewczyny, jakie polecacie brązery/róże do policzków do cery trądzikowej? Gdy użyje zwykłego brązera od razu mnie wysypuje. Jestem lekko opalona a moja buzia jest biała ponieważ używam filtru a chciałabym to jakoś zatuszować

Gość ilnka
Bambusowy z Biochemii Urody :)

z firmy AOK sa pudry sypkie i w kremie wlasnie do cery tradzikowej polecam naprawde dobre ,kupisz w aptece .

Gość alicjamakota
podbijam, dobry temat...mnie też wszystkie zapychają.. vichy nie vichy..

Gość alicjamakota
aok ale w jakiej aptece..?pierwsze slysze

Jeśli ma się problemy z trądzikiem NIE WOLNO się opalać. Skóra, po opalaniu, poprawi się na chwilę ale później nastąpi wysyp... Tym bardziej w moim przypadku ponieważ używam maści z antybiotykiem. W tym roku się opalałam nie używając filtra to można się domyślić jak się to skończyło dla mojej twarzy... dlatego tez założyłam taki temat :)

Ilnka a czy ten puder bambusowy brązowi twarz?? Chodzi mi o delikatny odcień brązu na policzkach a nie matowienie :)

Gość MACROVITA
Ja polecam Revlon Color Stay do cery tłustej. Świetnie kryje, nie zapycha i długo utrzymuje się na twarzy. Nie trzeba używać korektora. Wybór odcieni też jest bardzo szeroki. Sama go używam i jestem zadowolona. Jednak warto dobrać sobie odcień w drogerii a kupić przez internet. W sklepach są w cenie ok. 60 zł a w internecie ok. 35-40 zł.