Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrr

PMS wy też go macie kobitki

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrrrrr

bo ja tak i przechodzę go okropnie puchną mi piersi mam ochotę na słodkie cały czas jestem głodna czasem nie wszystko wkur.... a czasem mam doła wody w organizmie mi się zatrzymują a jestem bardzo szczupła i wszystkie ciuchy mam dopasowane a potem zle leżą

Gość jeden wielki pms
Rozumiem Cię doskonale, Tez tak mam na kilka dni przed okresem. Dramat Teraz mama kupila mi kapsulki z wiesiolkiem, ktore lagodza pms. Czekam n aefekty, maja byc odczuwalne po 3 miesiacach. mam nadzieje, ze bedzie lepiej, bo moja rodzina juz ze mna nie wytrzymuje, ja wlasciwie sama ze soba juz nie moge...A Ty próbowałaś coś brać na PMS?

Gość wrrrrrrrrrrrr
to nie pomaga brałam mi gin powiedział na to nie ma leku trzeba to polubić i tyle :)

Gość sara barasz
ja przechodzę straszny pms, obecnie w trakcie , dobrze ze mam wolne bo odpoczywam , swojego faceta zezwałam od chojów pierdoIonych :( ale jemu to wisi bo się przyzwyczaił

Gość ewkawlkp
makabra mi pomagają nnkt w kaps, +castagnus jak brałam systematycznie to nawet okres miałam regularnie ale jakoś nie wiem sama dlaczego teraz nie biorę

Gość sara barasz
moje ciało zbiera wode i jestem opuchnięta, majtki mi się wrzynają i mam slady na skórze , makabra , cycki jak kamienie , duże i bolące

Gość wrrrrrrrrrrrr
ja już po PMS teraz mam @ ale za 3 tyg znowu będą jazdy ja nie wiem jak to mój M znoś mówił mi że pokochał moje humorki przed @ :)

Gość ann11
Polecam NEOFEMIN PMS Jakiś czas temu je kupowałam i brałam. Faktycznie było lepiej. Problem w tym, że ostatnio znów chciałam kupić i w żadnej aptece nie było. Nie biorę od dwóch miesięcy i kiedy nadchodzi okres lepiej żeby nikt nie stanął mi na drodze... potrafię być nieobliczalna.

Gość wrrrrrrrrrrrr
ja biorę duphaston na wyregulowanie @ nie wiem czy pomaga na PMS