Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jussstyyssska

ale mam przystojnego kuzyna mmmm

Polecane posty

Gość jussstyyssska

Dzisiaj przyjechała do nas rodzina z drugiego konca polski i przyjechał też moj kuzyn, ktorego nie widziałam 5lat.. Boże, jak go zobaczyłam to aż mnie przymurowało. Wysoki brunet z zajebistym kaloryferkiem i takie brązowe oczka mhm.. Gadałam z nim chwilę, bo starałam się unikac, bo bałam się, że będę sią zachowywac w jego towarzystwie jak kretynka. Na dodatek jeszcze przez tydzien oni będą u nas mieszkac. Ja mam 18 lat, a on 23. To normalne, że zakochałam się w kuzynie?

Gość jussstyyssska
miał ktos kiedys taką sytuację, że zauroczył się w kuzynie?

Gość Frugoszka
a czemu nie? w sumie .. kuzyn to jak dla mnie rodzina tylko z nazwy. To, że Twoja babcia miała dwójke dzieci a one swoje dzieci.. to co? nie możecie się ... "przyjaźnic"? to jest moje zdanie. Problem tylko w tym co "dorośli" powiedzą. Ale jeżeli Ci się podoba. zadaj sobie pytanie czy go kochasz czy tylko podnieca Cie jego wygląd. Jak to pierwsze to do dzieła. jak drugie to nie warto

Gość pokkkemony
tez mam takiego ;)

Gość kasandrraa
Tez mialam takiego kuzyna... Tyle, ze to byl daleki kuzyn. Cos miedzy nami bylo, w sumie to "cos" bylo bardzo powazne, ale kilka osob sie dowiedzialo i moje zycie stalo sie pieklem. Nie polecam sie ladowac w cos takiego :o

Gość jussstyyssska
Ja go nawet za dobrze nie znam, więc co najwyżej zauroczyłam się w nim.. Jutro spruboję z nim więcej pogadac. Zobaczymy.

Gość pokkkemony
kasandrraa jak sobie dałas zrobic z zycia piekło to się stało...

Gość tez justynaaaa
ee, nie jestes jedna mnostwo jest takich przypadkow. I co, ze kuzyn? Cywilnie mozecie normalnie slub wziac, koscielnie po podaniu do biskupa i wsio. Tyle, ze zachorowalnosc dzieci na choroby genetyczne wzrasta o 10%

Gość jussstyyssska
to jeszcze ja... widziałam niedawno przez przypadek jego pytona, gdy sie mył pod prysznicem, nie zamknał drzwi a ja odruchowo weszłam, a on wtedy sie odworcił i nim pomachał w moim kierunku on był ogromny nawet nie wiecie ją mam teraz ochote na niego

Gość ruchac sie mozecie
ale z zabezpieczeniem

Gość ygv
O widzę masz pociąg do kazirodztwa

Gość uszkodzi , domestos jest
klko

Gość on_bez_pseudonimu
też mam fajnego kuzyna. nie raz we mnie zamoczyl.