Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakoochana

Co robić ?

Polecane posty

Gość Zakoochana

Jakiś rok temu napisał do mnie pewien chłopak, pisaliśmy trochę spotkaliśmy się parę razy doszło do pocałunków... Jednak potem przestał się odzywać ... Muszę przyznać że po prostu się w nim zakochałam... Nie mogłam przestać o nim myśleć wysyłałam do niego smsy bez odpowiedzi... Po jakichś 3 miesiącach odezwał się pisaliśmy tak zwyczajnie co słychać itp pojawiały się bardzo szczere pytania ... Poszłam z nim na 18stke naszego wspólnego kolegi... Na samym początku całował się ze swoją byłą ... ja jak się o tym dowiedziałam to się rozryczałam... zobaczyła to moja przyjaciółka i poszła z nim porozmawiać... ja w tym czasie siedziałam na fotelu w drugim pokoju,po chwili przyszedł do mnie przeprosił i powiedział że wybiera mnie i że mnie kocha... zaczęliśmy się całować... poszliśmy do samochodu i kochaliśmy się ... po tym całym zajściu nasz kontakt się pogorszył napisałam do niego czy jest z siebie dumny że mógł mi od razu powiedzieć że chce się tylko mną zabawić a jeszcze parę dni temu mówił że chcę spróbować ze mną być, napisałam mu też że się w nim zakochałam on mi na to wszystko że to nie tak nie zabawił się i żebym na niego nie naciskała i kontakt się znowu urwał... Czułam się jak zwykła [CENZURA] ... Ale nie zrobiłam z nim tego tak ot po prostu. Zrobiłam to akurat z nim ponieważ naprawde go kocham ... Wczoraj leżałam na łóżku i rozmyślałam o różnych sprawach w tym też o nim i właśnie wtedy zadzwonił do mnie (był pijany) zapytał czy wyjdę z domu z nim porozmawiać zapytałam o czym chce rozmawiać odparł że o wszystkim ... Postanowiłam wyjść ... Przyjechał z kolegą,zaczął ze mną żartować,rozmawialiśmy jak dobrzy przyjaciele...Spytał czy przejdę się z nim zgodziłam się ... Poszliśmy na taką polankę zaczęliśmy się namiętnie całować chciał mnie rozebrać ale go zatrzymałam i spytałam po co to robi jak i tak niedługo znowu mnie zostawi on na to odpowiedział że teraz będzie inaczej że to ja sobie wkręciłam że on chce mnie zostawić...Tego dnia doszło tylko do pocałunków ponieważ na więcej mu nie pozwoliłam ... Naprawdę chciałabym z nim być bo go kocham ale nie wiem czy mogę mu zaufać ... Nie mam pewności czy znowu nie chce się mną zabawić i zostawić ... Co o tym sądzicie ?Co powinnam zrobić ? Kocham go ...

Gość nie wiem, czy
te dziewczyny są aż takie głupie, naiwne, czy to kolejne MARNE provo

Gość Arnikaaaaaaaa
Współczuję... Facet ewidentnie traktuje cie jak paienke do łóżka a ze ty go kochasz i jestes zaslepiona to poprostu cie wykorzystuje... To ze powiedzial ze cie kocha po pocałunku z byłą to taki tani tekst zeby sprawdzic na ile jestes naiwna. Widac ze facet jest sprytniejszy od ciebie