nesska89 0 Napisano Lipiec 12, 2012 Czesc! Moze ktos ma podobne dolegliwosci i bedzie mi mogl to w jakis sposob wytlumaczyc i moze sie dowiem co to jest. - Od jakichs 2 lat mam bole w stopach, uczucie tak jakbym wedrowala po gorach, a na drugi dzien czuje sie to uczucie odpoczywania stop i nie mozna chodzic na pelnej stopie, ja tak mam codziennie, nawet jesli nic nie robie od kilku dni tylko w domu siedze i tak ten bol ciagle jest. - Drugie mialam zdiagnozowana(?) goraczke reumatyczna. Od kilku lat mam nawrot boli w stawach, sa i nie ma ich i tak ciagle, napewno klimat nie pomaga bo mieszkam w Szkocji od 6 lat, slonca tu brak. - Pojawily mnie sie w lutym tego roku, pulsujace bole glownie w nogach, ale odczuwam je wszedzie. W nogach najbardziej mi to przeszkadza i jest najbardziej odczuwalne. Szczegolnie je czuje kiedy odpoczywam ( siedze, leze, albo kiedy zasypiam). Jest to pulsujacy bol, ktory np. zaczyna sie na srodku uda jest coraz silniejszy i go ubywa i tak kilka razy i ten bol sie w pewnym momecie rozciaga na cale udo. Wiem, ze brzmi to raczej dziwnie, nawet lekarka mnie zdolala wysmiac. Stwierdzila, ze mam zle buty dlatego mnie bola stopy (pomimo tego, ze wiem, ze tak nie jest, uzywam butow ktore maja ekstra poduszke na podeszwie). Bol z miesiaca na miesiac sie nasila. Dodam, mam 23 lata, regularnie zazywam komplex witaminowy i tran. Mialam przez ostatni rok Nexplanon (implant antykoncepcyjny). Pierwsza lekarka przepisala mi Dicloflex. Pomagal, czulam sie swietnie przez pierwsze opakowanie. Od dawna sie tak dobrze nie czulam, ale nie usunal tych charakterystycznych boli z nog. Kontynuowalabym go, ale zaczelo mi byc po nim niedobrze kiedy go zazywalam i mialam silne, tepe bole zoladka. Zglosilam sie do innego lekarza, ten przepisal mi Co-Codamol, ktory dopiero zaczelam brac od kilku dni, ale narazie nie widze efektow. Czy jest ktos kto ma podobne objawy? chodzi mi glownie o pulsujace bole w nogach? Prosze, pomozcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach