Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanyy29

Jeżeli żona jest w ciąży z in vitro - nie ze mną jeżeli ja zostawie..

Polecane posty

Gość Załamanyy29

To będę musiał płacić alimenty ?

Gość amfilia
niestety tak, a chcesz ja zostawic??

Gość każdy ma swoje zdanie na temat
tak

Gość Załamanyy29
Z tego co pamiętam podpisywałem jakiś papier, ale to bez sensu jak mam płacić nie za swoje dziecko, tak chce odejść bo nie daje już rady - wracam za 10minut

a co złego dzieje się w waszym małżeństwie?

Gość Załamanyy29
Wiesz wszystko się zmieniło nagle pępkiem świata dla żony stał się zarodek, a poza tym jestem zszokowany tym że będę wychowywał jednak nie swoje dziecko. Planuje wyjechać w tajemnicy do Angli

Gość Załamanyy29
To Dopiero 5miesiąc a żona nie potrafi rozmawiać o niczym innym, tak pewnie będzie przez kilka następnych lat. Żałuję tylko że nie odszedłem od razu

Gość Cozakretyn
Mhm gratuluje jestes jebniety idz sie powies

Gość Załamanyy29
Mhm rozwin swoją myśl dlaczego jestem niby jebnięty ? Nie rozumiem dlaczego na mnie naskakujesz

Gość Załamanyy29
Boże nie jestem z kamienia ja nie daje rady dlatego odchodzę teraz, nie ma sensu tego ciągnąć

Gość wiolunieczka
A gdzie byłeś jak zaczęliscie starac sie o dziecko?

moim skromnym zdaniem to na prawdę masz problem... sam ze sobą

Gość moje.zdanie.i.juz
Zachowujesz się beznadziejnie, bo zostawiasz kobietę samą z dzieckiem. Sama chyba nie podjęła tej decyzji. Skoro coś podpisywałeś, to chyba wyraziłeś w ten sposób chęć posiadania dziecka z Twoją kobietą, nie? Dziwi Cię, że ona się na tym koncentruje? Skoro to in vitro, to rozumiem, że były problemy z zajściem w ciążę, więc tym bardziej powinieneś rozumieć, że cieszy się z tego, że w końcu jest w ciąży i skupia się na poczętym dziecku. Naprawdę Cię nie rozumiem? Nie umiesz cieszyć się razem z nią? Trefny z Ciebie mąż.

Gość Załamanyy29
@wioluneczka nie rozumiem twojego pytania. Poza tym ten temat miał trafić na inne forum - podtytul ciąża etc ale nie wiem jakim cudem tutaj mnie wkleilo

Gość wiolunieczka
Przeciez in vitro ,to nie takie hop siup. Widocznie od poczatku nie chciałeś tego dziecka i tyle.

żona jest szczęśliwa z powodu ciąży, spełniło się jej marzenie, cel życia kobiety! Zamiast cieszyć się razem z nią, dawać jej wsparcie to ty rozpaczasz i chcesz ją zostawić. Normalnie umów się do psychologa rodzinnego. Jak bum cyk cyk, masz jakieś zaburzenia emocjonalne, SERIO

Gość Załamanyy29
Jeżeli temat komuś przeszkadza proszę go przenieść. Wracając do tematu, tak mieliśmy problem z poczęciem dziecka jednak to tak jakby żona zadecydowała za nas.. Dziecko z domu dziecka nie wchodziło w grę, choć bardziej by mi pasował taki układ. Żona się uparła - bałem się że odejdzie, a teraz żałuję że ja tego nie zrobiłem

Gość wiolunieczka
Nie rozumiem dlaczego? nie możesz zaakceptować tego ,ze żona jest w ciaży. Dlatego ,że jestes bezpłodny?

Gość Załamanyy29
Najwyraźniej tak, pogodziłem się z tym że nie będziemy mieć dziecka, może zaadoptujemy a tu żona rzuciła takim pomysłem

Gość wiolunieczka
Ale z tego co napisałes bardzo chciałes miec dzieci. Myślisz ,że adoptowane zaakceptował bys szybciej i łatwiej.

facet, no...... ogarnij się do cholery!

Gość klamiesz ....
jesli twoja zona zaciazyla dzieki invitro a ty nie jestes ojcem to znaczy ze skorzystala z nasienia dawcy i to z kolej oznacza ze to ty masz problemy z plodnoscia!! wiec ciesz sie, ze w ogole z toba zostala i ze cie nie zamienila na plodnego faceta !

Gość klamiesz ....
z reszta po co chcesz adoptowac skoro mozesz wychowac dziecko ktore urodzi twoja zona

Gość Załamanyy29
Nie wiem jakby to było z adoptowanym dlatego przemilcze. Eh od początku jak dostałem diagnozę powinienem spakować walizki i odejść niepotrzebnie się ludzilem

Gość wiolunieczka
Jak sie kocha to nie ma żadnego znaczenia ,czy jest sie płodnym ,czy nie! Przeszkody pokonuje sie wspólnie. Załamany---czy Ty kochasz swoja żonę?

matko jedyna, weź ty facet przemyśl wszystko na spokojnie bo widać, że nie myślisz teraz poprawnie

Gość Załamanyy29
Czy kocham żone ? Bardzo, ale cała ta sytuacja mnie przerosła, nie dam rady muszę odpuścić i odejść, myślę że żona poradzi sobie beze mnie tym bardziej że zawsze może liczyć na pomoc swoich rodziców

Gość wiolunieczka
To juz całkiem cie nie rozumiem ,kochasz żonę ,ona ciebie na pewno też.Czyzbys był zazdrosny o nienarodzone dziecko?

Gość wiolunieczka
I martwia cię tylko alimenty:(