Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pistacja20

czemu na kafe wszyscy się wyzywaja

Polecane posty

Gość pistacja20

dlaczego tu każdy każdego obraża wyzywa a jak ktoś napisze jakiś nowy topik to zaraz są głupie odpowiedzi są tu jacyś inteligentni ludzie co można z nimi normalnie popisać bez wyzwisk i głupich wypowiedzi

Gość powiem i ja .....
bo ludzie myślą że jak już piszą anonimowo to mogą sobie pozwolić na chamstwo i wulgarne odzywki a to tylko świadczy o ich kulturze ....ja też czasem mam wrażenie że tutaj siedzą sami sfrustrowani ludzie którzy mają żal do całego świata jestem na kafę już parę ładnych lat i nigdy mi się nie zdarzyło nikogo obrazić czy też użyć wulgarnych słów bo to nie leży w mojej naturze żeby obrażać ludzi których nie znam

Gość pistacja20
ja tego nie napisałam ktoś się podszywa

Gość nie jestem pewien,
....ja też czasem mam wrażenie że tutaj siedzą sami sfrustrowani ludzie którzy mają żal do całego świata ... Ale tak właśnie jest :D My się z tym nie kryjemy :)

Gość pistacja20
też tak myślę jak wy ciężko tu spotkać kogoś z kim można inteligentnie porozmawiać

Gość pistacja20
dziewczyno wymyśl sobie swój własny nick bo ja wiedziałam że ty też masz taki teraz wymyśliła go :)

Gość powiem i ja .....
pistacja20...wiesz tutaj już nawet nie chodzi o jakąś super inteligencję ale o zwykły szacunek dla drugiego człowieka bo nawet jeśli nie zgadzam się z kogoś zdaniem to wiem że każdy ma prawo do swojego zdania i mogę z nim podjąć dyskusję na dany temat ale nie trzeba zaraz przekonywać kogoś do swoich racji używając wulgaryzmów

Gość pistacja20
właśnie o to też mi chodzi :) ile razy już tak było jak komuś coś nie pasowała w mojej wypowiedzi to zaraz były wyzwiska a można w inny sposób rozmawiać nie każdy się musi zgadzać w wszystkim :)

chyba taki naród... jak jest pod nickiem to wszystko mu wolno. nigdy nie obrażam nikogo, ewentualnie prowadzę dyskusje, jeżeli się z kimś nie zgadzam, ale w życiu prywatnym, w realu mam tak samo. Bycie miłym powoduje, że dzień jest fajniejszy. Uśmiech do nieznajomego, pomoc w niesieniu zakupów starszej osobie, cokolwiek, co sprawia, że jesteśmy dobrzy i pomocni dla drugiego człowieka. Wtedy inaczej się żyje

Gość pistacja20
kochaj siebie podchodzę podobnie do życia jak ty sama pomagam w fundacji ratującej bezdomne psy i koty jako wolontariuszka

Gość pistacja20
to ja sie pytam was forumowiczów co już jakiś czas są tu na kafe bo ja od nie dawna jestem jakieś 3 dni i zauważyłam że prawie każdy każdego obraża

Gość hahaha000
Mam konia

Gość hahaha000
konia byłego.

Gość pistacja21
chyba nawet nie warto tu wchodzić żałuję że weszłam

pistacja20 też o tym myślę, ale czas mi za bardzo na to nie pozwala. Myślę, że przebywanie na kafe może być bardzo niezdrowe (ale niestety uzależnia), bo ludzie w większości są dla siebie okropni, niemili i chamscy. Ja mam taką filozofię, żeby być dla siebie dobrym na codzień, może brzmi to banalnie, ale samopoczucie wtedy się zmienia na lepsze

Gość DJ_KRIS_manieczki
powiem tylko umyj dupe

Gość skrzywdzony pan
dupe i pite bo ci jedzie na kilometr

Gość nvnghgg
wylzujesz ser z napleta a mastke z ciapy wkładasz do kanapek kolezankom

Gość DJ_KRIS_manieczki
dupe, pipe oraz smierdzoce paluchy od nog