Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikrooooo

FOTA pokoju Kamili z bloga

Polecane posty

Gość iGNARAfbggb
Rosja :D Łóżko po rodzicach :O Myszy :O

Gość aaaaaaarwena
no mi na szczescie sie nie kojarzy, az taka stara nie jestem :D bardziej z mieszkaniem babci... le mi sie nic nie chce.,..

Gość hahaha000
mój koń jest ładniejszy od kamili

Gość Mikrooooo
No a skąd wiesz, że w dzieciństwie nie jeździłam do babci... Porażająca inteligencja :)

Gość somegirl55555
o kurcze gdzie my jesteśmy w PRLu???

Gość aaaaaaarwena
no 120 iq, pochwalisz sie wyzszym? :) spoko, w domysle jest ze tak mialas urzadzony pokoj, a ze poczulas sie urazona bedziesz mnie teraz obrazac, to dopiero inteligentne :)

Gość egfergte
120 to takie raczej przeciętne

Gość mefciia
Eee tam, wazne, ze ma porzadek i wszystko ladnie poukladane. Poza tym moze by tak zalozyc jeden watek na kafe, gdzie komentuje sie na biezaco wszystkie newsy na temat Kamili? Bo codziennie zakladane topiki z kilkoma postami sa do kitu.

Gość aaaaaaarwena
no wlasnie co najmniej przecietne na pewno nie niskie :)

Gość Mikrooooo
Nikogo nie obraziłam, więc nie kłam, a IQ 120 to niezbyt wysoki wynik. Ja mam 142 i się nie przechwalam tym na prawo i lewo. A co do pokoju Kamili, to ona pisała że... jej dom jest nowocześnie urządzony, a w stylu vintage tylko jej pokój i że te meble specjalnie licytowała na Allegro...

Gość aaaaaaarwena
"Porażająca inteligencja" nie klamie, to bylo obrazliwe :) "Ja mam 142 i się nie przechwalam tym na prawo i lewo." wiec zacznij bo to rewelacyjny wynik :) zreszta... proponuje rozejm, ja jestem glupia,a ty stara, ok?

Gość ale ona dziwnie
mówi :D dziś mam na sobie torebkę :D

Gość starapanna
A co do pokoju Kamili, to ona pisała że... jej dom jest nowocześnie urządzony, a w stylu vintage tylko jej pokój i że te meble specjalnie licytowała na Allegro... - proszę, pokaż gdzie tak pisala bo to ciekawe

Gość mefciia
"A co do pokoju Kamili, to ona pisała że... jej dom jest nowocześnie urządzony, a w stylu vintage tylko jej pokój i że te meble specjalnie licytowała na Allegro..." hahaha pewnie niezla z niej klamczucha i mitomanka. Pokoj w stylu vintage :D Tak samo jak te komplety porcelany, ktore namietnie kupuje, a ktore leza w pudlach, bo nie ma ich gdzie postawic :D

Prosze Was.... jaki kurva vintage? przynajmniej 30 lat remontu nie bylo, a nie vintycze wymyslacie. A najbardziej wintycz jest to rozpieprzone lozko..... a kazda czesc poscieli z innej parafii. takie jest moje zdanie i wsio. maja prababcia ma nowoczesniej, a tez ma wintycz....

Gość manio ciekawski=)
wintidż srintidż to jest po prostu peerelowska zbieranina i nic więcej u mnie też niczego szczególnego nie ma no może poza dwoma, trzema obrazami ale nie nazywam tego stylem i nie wydaje mi się aby to co mam w domu było warte prezentowania megalomanka z niej :D

Gość mefciia
Justyna a ty nie wyczuwasz ironii w naszych postach ze tak wszystko lykasz?

Gość iGNARAfbggb
Ona ma porządek? Cholera w którym miejscu? :D :D :D Łóżko i pościel to po prostu mistrz :D

Gość manio ciekawski=)
Justyna niczego nie wyczuwa, bo się ma za lepszą, gdyż, ponieważ, jej blog prezentuje wyższą estetykę prosto z żurnali wyciętą, tylko ja się pytam po co? :D

na vintage by jej nie bylo stac, pamietam takie wersalki jakies 30 lat temu, innych nie bylo, ale to sie chociaz jakimis kocami lepszymi przykrywalo.. do tego te dywany, ten kredens i najgorsza chyba ta posciel.. ja juz lepiej nic nie mowie nie chce byc chamska :)

Gość manio ciekawski=)
Zależy co kogo przeraża. Mnie przerażają "blogi modowe i szafiarskie" :classic_cool:

Gość manio ciekawski=)
Plenerowa ;) Jak tam wiatraczek? :classic_cool:

Mój blog zyl chwile i nie mam checi ani czasu bawic sie w tą pierdołe.... ale podziwiam tych, ktorzy maja tyle czasu i checi by codziennie dodawac notki

Gość Kasiaxd
Dawno nie widziałam takich starych mebli, dywanów ect... Ale skoro ktoś lubi. ;D

Gość manio ciekawski=)
Mój się kręci jak szalony :classic_cool: Teraz spadam, bo się wybieram do Mojej Pani ;) ps miłego weekendu i w ogóle

Gość manio ciekawski=)
Justyna Myślę, że w wielu wypadkach to się sprowadza do tego, czy ktoś ma prywatne życie, którego nie ma potrzeby upubliczniać, czy też nie ma. Kamila żyje w sieci. Sieć to chyba połowa jej życia.