Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikrooooo

FOTA pokoju Kamili z bloga

Polecane posty

a ja mysle ze po prostu jej nie stac, no coz, to juz nie jest powod do nasmiewania sie. wielu ludzi zyje na takim poziomie albo o wiele gorszym.

Gość mefciia
Nikt by sie nie smial gdyby napisala, ze ma tak bo nie ma kasy i jej nie stac. Jak ona pisze, ze te meble licytowala na allegro, bo takie lubi w stylu vintage to dla mnie to jest porazka :O

ona kiedys pisala czy mowila, ze ona te ubrania dostaje. rozreklamowala sobie bloga (co widac takze na kafe) wiec firmy same podsylaja jej ubrania, kosmetyki, bizuterie..

mi sie tak mocno wydaje ze ona jest troche zakompleksiona osoba i dlatego napisala ze je licytowala - pewnie tez byly za przyslowiowe grosze. kto takie meble sprzedaje? je sie zazwyczaj od razu na kibel wyrzuca bo nikt ich nie chce. takze zapewnie dorwala je za kilka groszy..

Nie wiem czy jakakolwiek firma wysyłalaby do blogerek, ktore pokazuja ubrania, takie rzeczy..... Chyba ze jakies wietrzenie 20 letnich magazynow. Ani to proste, ani klasyczne, ani nic....

Gość nbmnbnbnbv
Mam wrazenie ze Kamila nie przyjmuje dobrych rad i wszyscy maja sie zachwycac jej "stylizacjami",fryzura a raczej jej brakiem itp czasami warto wysluchac krytyki zeby wyciagnac wnioski!

Gość KamilaZ.
Nigdzie nie pisałam, że licytowałam!!!

Gość getrgteh
weźcie sie ogarnijcie!!! dziewczyna robi co chce, mieszka jak chce/musi i co wam do tego>? taki to dla was problem?????? tak was boli to , że ktoś może mieszkać biednie, nie miec kasty i jednocześnie być zadowolonym z życia???? musicie ją uświadamiać, w jakiej to chujowej sytuacji nie jest? gdyby się przyznałą, że nie ma kasy na meble to by było ok, ale jeśli pisze że takie jej odpowiadają to juz powód do naśmiewania :-O no tak, bo laska musi się ukorzyć przed wami, żebyście łaskawie nie smiali się z niej i kto tu jest żałosny? ona czy wy?

Gość o ile rozumiem krytyke jej
ciuchow, wygladu, bo nic dobrac nie umie o tyle nie rozumiem nasmiewania sie z pokoju:O Przeciez widac, ze dziewczyna ma pokoj na jaki ja stac. Mieszka z rodzicami i widocznie na remont ich nie stac. Ciuchy ma obecnie w wiekszosci za darmo, czytajcie co pisze pod kazdym zdjeciem. Buty- prezent, sukienka- prezent. Pisze wyraznie i to nawet z jakiej sieci sklepow to dostaje. Fajnie, ze jej mimo wszystko pokoj sie podoba, ze go lubi i jest zadowolona a nie rozpacze, ze ma stare meble, lozko czy dywan sprzed kilkudziesieciu lat. Lepiej by wam bylo jakby napisala pod zdjeciem "niestety mam taki paskudny pokoj z czasow PRLu bo na inny nie stac nas"? Najwazniejsze, ze ona sie w nim dobrze czuje i dobrze, ze pokazala, iz majac takie meble, lozko mozna byc zadowolonym czlowiekiem i cieszyc sie z tego co sie ma.

Gość manio ciekawski=)
Lepiej by wam bylo jakby napisala pod zdjeciem "niestety mam taki paskudny pokoj z czasow PRLu bo na inny nie stac nas"? Lepiej gdyby nie umieszczała zdjęć, które nie prezentują niczego interesującego, bo jedynie naraża się na śmiech, niezrozumienie i politowanie. Według zasady: nie potrafisz, nie pchaj się na afisz! Problem nie leży tylko w niej, ona jest ofiarą współczesnej tendencji, mody, by czynić swoją osobę popularną, pomimo że, jest się zwykłym, szarym człowiekiem, na dodatek bez smaku, gustu. Pytanie po co, pokazywać swój, może i ukochany pokój, gdy nie ma w nim niczego, co byłoby interesujące dla postronnego widza? Odpowiedź: bo wydaje mi się, że jestem bardzo ważną osobą, która ma wiele do powiedzenia i pokazania. MEGALOMANIA p.s. kiedyś tacy ludzie, raczyli swoją osobą, opowieściami o sobie, swoje najbliższe otoczenie, teraz u ich stóp, leży cały świat :D

kompletnie nie pojmuje fenomenu tej panenki, gustu to ona nie ma za grosz, brzydkie to i nieciekawe, czemu sie tak wszyscy nia podniecacie? bazarowe ciuchy ubrane bez ladu i skladu i do tego te tego amatorskie fotki, straszne