Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piątek 13

Piątek 13 i wypadek ehh:/

Polecane posty

Gość piątek 13

Opisze wam mój dzisiejszy wypadek "przy pracy" i mam nadzieje ze wyciagniecie z niego odpowiednie wnioski Każdy z was jak wiadomo targa bagiete. W róznych miejscach i o różnej porze. Ja jakoś upodobałem sobie poranne (tzn ok południa ) walenie konia w kabinie prysznicowej. Oczywiście "na sucho" czyli bez puszczania wody bo nawet bym sie nie zdążył spuścić a juz mame by sie tłukła w drzwi łazienki ,że za długo biore prysznic i narażam ja na koszty Zatem dzis po rutynowym zwaleniu konia i spuszczeniu sie na powierzchnie brodzika chciałem normalnie zrobić sobie prysznic.Juz sięgałem po szampon ale tak nieszczęśliwie poślizgnąłem sie na własnym nasieniu ,że wyjeebałem łbem o płytki i rozciąłęm sobie warge na baterii prysznicowej. Siedze teraz z ro@@@anym ryjem i wargą spuchnięta jak skurrwysyn Oczywiscie tłumaczyłem sie mame ,że poslizgnąłęm sie na mydle

Gość halo nie do wiary
no i jaki niby wniosek z tej durnej opowieści? że lepiej walić konia na sucho niż na mokro? ja pierdziele, ile ty masz lat, że ci matka stoi pod drzwiami jak se trzepiesz?

Gość piątek 13
24 i jestem prawiczkiem a ty pewnie stracilas dziewictwo przed 18stka:O

Gość piątek 13
:O

Gość wendkarzpotokowy
myślę że to wystarczający dowód szkodliwości onanizmu... na głowę

Gość olciaa277
Jesli o mnie chodzi to wal sobie konia w swiatek, piatek i niedziele o kazdej porze dnia i nocy, ale na milosc boska nie rob tego w kabinie prysznicowej, gdzie wchodza inni ludzie!!! Przyjemnie by ci bylo myc sie pod tym prysznicem, gdyby inni czlonkowie rodziny zalatwiali tam wszelkie potrzeby fizjologiczne? Dlaczego nie trzepiesz konia w swoim lozku? Czyzbys nie chcial spac w brudnej poscieli? Swiania oblensa. Zemdlilo mnie na caly dzien :O

Gość olciaa277
* Świnia obleśna