Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmiana tablic rejestrac

zmiana tablic rejestracyjnych

Polecane posty

kupilam samochod na obcych blachach tzn nie z mojego wojewodztwa i chcialam sie zapytac ile wyniesie mnie przerejestrowanie na nowe blachy.mam juz przeglad, oc i reszte potrzebnych papierów potrzeba mi jeszcze nowych tablic...na ile mam sie przygotowac???

Gość DJ_KRIS_manieczki
mozesz 30 dni jezdzic na tych wiec to wykorzystaj

ja kiedyś jeździłem prawie 6 miesięcy i nic, ogólnie to ktos mi kiedys powiedział że nie ma konieczności przerejestrowywać ale to musisz dopytać

Gość DJ_KRIS_manieczki
masz 30 dni ale po tych 30 dniach zatrzymaja i tak guzik TObie zrobia sa ludzie co tak jezdza i rok, bo to jest maly problm, jak to male miasto mordy znane zostaw tak

Gość 839023
"na blachac" zawsze ryje z prostaka który tak móiw. to takie wymuszone powiedzenie człowieka który chce byc cool. masakra, az zalosc bierze

problem tkwi w tym ze samochod kupilam w kwietniu ale nie mialam mozliwosci wczesniejszego oplacenia iz dlugotrwale przebywalam w szpitalu a potem kasa poszla na lek.wiec raczej 30 dni jazdy na starych tablicach mi minelo....a jesli zlapalaby mnie policja to jakie konsekwencje ewentualnie mi groza??mandat?