Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23fuksja

globulki APIVAGINUM stosował ktoś? opinie na temat leku

Polecane posty

Gość 23fuksja

Witam. Mam pytanie czy któraś z Was stosowała te globulki? są one z propolisem i kwasem hialuronowym. Jakie są efekty stosowania? Leczę się antybiotykami na zapalenie pęcherza i nagle zaczęło swędzieć mnie w okolicach pochwy więc czym prędzej pobiegłam do aptek i poleciła mi je Pani w aptece i kupiłam. Wczoraj na noc wzięłam pierwszą globulkę i czułam okropne pieczenie, posmarowałam kremem Clotrimazolum i potem znów za jakieś 3 godziny obudziłam się z wielkim pieczeniem - czy to normalne przy stosowaniu tego leku? Chciałabym poznać Wasze opinie. Tak wygląda opakowanie: http://static1.skapiec.pl/695412-1-1-0.jpg

Gość może masz uczulenie
może jesteś uczulona na propolis.. To skuteczny środek na wiele dolegliwości, ale neistety często uczula. Kiedys stosowałam globulki z propolisem, nie pamiętam nazwy firmy i do dziś pamiętam ten świad. Kuzynka kiedyś posmarowała sobie zmianę alergiczną na twarzy kremem z propolisem i dostała takiego uczulenia od tego, że wstydziła się z domu wychodzić.

Gość 23fuksja
Wiesz co w dzień już nie piekło jedynie w nocy straaasznie.. Nie wiem czy dalej je stosować? W sumie dopiero użyłam jedną globulkę ale czuję poprawę w ciągu dnia nic nie swędzi i nie boli.. Propolis jest mocny bo jest robiony na spirytusie - bynajmniej z tego co wiem i może dlatego tak piekło ?

Gość 23fuksja
W sumie na necie nic nie pisze o tym by w propolisie był spirytus ale mam propolis w domu taki płynny od wujka pszczelarza i babcia zawsze mówiła że to ze spirytusem jest.. hmm moze dlatego tak piekło, a jeśli nie dlatego to nie wiem dlaczego, nie jestem alergikiem i raczej nie mam nigdy żadnych uczuleń

Gość piekąca
mnie też strasznie piecze po tym leku, co prawda tylko przez około 15 min po aplikacji, a później pieczenie ustepuje. w kazdym badz razie ja leku nie polecam bo w moim przypadku nie pomógł.

Gość gość
Muszę przyznać, że pierwsze zaaplikowanie leku było niezbyt przyjemne, przez jakieś 10min piekło mocnej jednak po jakimś czasie zmniejszyła się ta dolegliwość. Już po 3 dniu odczułam znaczną ulgę, czyli muszę przyznać że lek jest skuteczny.

Gość gość
Rzeczywiście po zastosowaniu apivaginum odczuwa się pieczenie, ale wg. mnie jest to bardzo skuteczny lek i co ważne nie ma po nim nawrotów grzybicy, w odróżnieniu od typowych leków aptecznych.