Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupia74P

mój narzeczony ma żonę

Polecane posty

Gość sz
i tak zawsze będę ją kochał. To była kobieta mojego życia.

Gość gość
Po co wam tematy sprzed 2,5 roku odkopywać?

Gość szczypior456
Radzę sobie świetnie przecież wiesz tylko w snach powraca myśl ,że tam na dnie...! Został twój ślad głęboko tam Twoja muzyka we mnie gra tam na dnie został Twój ślad i moja łza bo ŚWIAT SIĘ POMYLIŁ....

Gość gość
Autorko jesli on by nie myślał o tobie poważnie nie dal by ci pierścionka, i na pewno nigdy by nie przedstawił swojej rodzinie jako narzeczona mając zone. Wiec po co rozkręcasz temat chyba jesne ze miał obawy ze go zostawisz jak się dowiesz. Pewnie miał w planach juz rozwód. W takich sytuacjach dla faceta jest dobry kopniak by cos zmienić i widocznie chcial zmienić cos i zacząć z tobą. Przemysl. Nie kiedy jest tak ze z sobą nie żyją nie mieszkają, a papier jest o zona. Co w każdej chwili może się zmienić i ty nią zostaniesz. Kłamstwo ma krótkie nogi wiadomo, to opierdol go i juz daj sobie odpoczynek na przemyślenia i tyle. Ale daj mu szanse i postaw sprawę jesno.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie wiem kto i po co odkopal ten topik ale przyznaje ze z duza przyjemnoscia przeczytalam swoje wlasne wypowiedzi. W odpowiedzi na cytat dnia dodam inny "Na kazdym miejscu i o kazdej dobie Gdziem z toba plakal , gdziem sie z toba bawil Wszedzie i zawsze bede ja przy tobie Bom wszedzie czastke duszy mej zostawil" Autorko odezwij sie - jesli to czytasz. Napisz jak sie potoczyly Twoje losy.

Gość szczypior456
Życie potoczyło się w sposób nieoczekiwany. Dużo by opowiadać, jednak niedługo znajdę chwilę, aby opisać jak to się skończyło z mojej strony. Co do jednego jestem przekonany - Ona jest kobietą mojego życia, żadnej tak nie kochałem, żadnej tak nie pokocham. A życie....?

Gość Szczypior456
Jeżeli ktoś nie kocha Cię tak jakbyś tego chciała, nie oznacza to, że nie kocha cię on z całego serca i ponad siły. (...pamiętasz z czego to ułożyłem...?) Tak nadal Ciebie kocham: https://www.youtube.com/watch?v=onyuMmwBIlo Pamiętacie "Noce i dni"? Ta miłość też nie była prosta... Ty jednak jesteś kobietą mojego życia, minęły już lata, a wciąż Ciebie kocham B.