Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bghjkgkl

jak sie robi bułke tartą do fasolki szparagowej?

Polecane posty

Gość bghjkgkl

na oleju czy maśle? z góry wielkie dzięki :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maniartaa
na masle i tak dlugo, zeby zrobila sie brazowa, ale nie spalona.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość OnaSzalonaa
Masełko rozpuszczasz na patelni jak sie rozpuści dodajesz bułke tartą aż się zarumieni i nabierze złocistego koloru :) i taką bułeczką polewasz fasolkę. Proporcje to w zależności od ilości fasolki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość powiem i ja .....
rozpuszczasz masło na to sypiesz bułkę mieszasz i trzymasz na ogniu do uzyskania złoto-brązowego koloru od czasu do czasu zamieszaj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kama211
rozgrzej kostkę masła (82% tłuszczu- najlepiej)... dosyp bułki tartej, dokładnie wymieszaj i smaż dosłownie chwileczkę... smacznego.... ale bym sobie zjadła :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kto jeszcze odpowie?
śmiało :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×