Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzwypilamkisiel

te angliczki to sie ubieraja tak ze

Polecane posty

Gość juzwypilamkisiel

mieszkam w Anglii. Te dziewczyny nie maja checi zadbac o siebie i swoj wyglad? czy co. moglabym zapytac ale :D W Polsce wiadomo, dziewczyny zadbane, fryzura makijaz obcasik czy modna koturna, szczupla czy nie o tym nie mowie, ale ogolnie dziewczyny fajnie wygladaja. Przyjechalam tu i wstydze sie wyjsc w obcasach bo wychodzi na to, ze podczas jednego pobytu na miescie mam je tylko ja :( o co tu chodzi? Zarzuca na siebie dres, jakies koszulki wystaja, trampki, wlosy byle jak upięte i zero szyku i zgrabnego poruszania sie. Dziewczyny za granica zauważacie to? Jak sie z tym czujecie? Jak sie ubieracie? Czuje, ze jak ubieram szpilkę czy koturne, do tego leginsy i tuniczke, zwiąże włosy w kucyk i dam okragle kolczyki, to juz jestem jak osoba zbyt wyzywajaca. Tak sie czuje. Ale jak tu o siebie nie zadbac? Zamiast sobie poprawiac humor to czuje sie z tym zle.

Gość kioddjdjdhjd
to chyba mieszkasz w jakiejs dziurze;0 w duzych angioelskich miastach sa rozne dziewczyny i te zadbane i te mniej jak wszedzie;)

Gość juzwypilamkisiel
no troche dziura :D

Gość naprawde nie rozumiem
ten koturn tlumoku, a nie ta koturna, a poza tym to Angielki, a nie jakies angliczki... z jakiej wiochy w PL jestes???

Gość juzwypilamkisiel
Klopot w tym, ze jak wychodze to sie zaczynam wstydzic swojego wygladu jakbym jakas niewiadomo jaka Pani byla. A one biedne zapuszczone baby.

Gość koturna kuwa
wtf is koturna?

Gość juzwypilamkisiel
lubimy mowic Angliczki :D nie denerwuj sie humorem.

wiocha.pl

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKL
w google wpisz KOTURNA TO BEDZIESZ WIEDZIAL. KURWA. A TY TRZYMAJ SWOJ STYL

Gość mam taką refleksję
same buszmenki ani koturna ani koturn tylko liczba mnoga: buty koturny

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKL
SPOKO, TO FACECI ZLOSLIWI I NIE WIEDZA JAKI RODZAJ BUTA NOSI DZIEWCZYNA WIEC CO SIE DZIWIC :D

no tak, ale buty na koturnie sie mowi, a nie buty na koturnach

Gość mam taką refleksję
Wyniki tłumaczenia: koturn Słownik języka polskiego Słownik ortograficzny koturn, tego koturnu a. koturna; tym koturnom Słownik wyrazów obcych zwykle w liczbie mnogiej KOTURNY w starożytnym teatrze greckim: buty na bardzo wysokiej podeszwie, nadające aktorom wzrost ponad ludzką miarę i sprawiające, że byli lepiej widoczni dla publiczności bardzo wysoka podeszwa, zastępująca też obcas: Od kilku lat młodzież nosi buty na koturnach. gr. kóthornos Słownik języka polskiego rz. mnż I, D. -u | -a podwyższenie podeszwy w damskich butach zastępujące obcas; także: obuwie na takiej podeszwie obuwie na wysokich podeszwach noszone przez aktorów tragicznych w antycznym teatrze

Gość wtf is koturna
Słownik ortograficzny koturn, tego koturnu a. koturna; tym koturnom sprawdziłam aaaaa, tępa pipo ze wsi

Gość mam taką refleksję
a właśnie że: koturny albo buty na koturnach analogicznie do: obcasy albo buty na obcasach

Gość agazLondyn.uk
Jaw takiej dzielnicy to tez dres rządzi. I co, udzielilo mi sie :)

Gość xescercvre
koturna to tez poprawna forma!! sandalki na koturn? czy na koturnie? glupi cwoku

Gość mam taką refleksję
a pipy ze wsi noszą obcasA albo koturnA

koturna jako rodz. zenski nie jest poprawna forma palko

Gość Gdyvsehebnensn
Zapomniałaś jeszcze dodać , ze chodza w wygniecionych ciuchach, w zimie w klapkach , a latem w kozakach . Nie wiem tylko czym sie tu smucic . Moim zdaniem taki luz jest fajny i ja go osobiście popieram . Nie uważam , ze to zaniedbanie . W Polsce wkurza mnie , ze trzeba wyglądać jak z salonu pieknosci , szczególnie w wawa . Najbardziej rozbawiaja mnie laski w firmach , ktore po 12 godzin siedzą w szpilkach i prześcigają sie , ktora ma wyższe . A mogłyby za tym biurkiem spokojnie siedzieć w płaskim obuwiu lub lekkim obcasie. Każda zmalowana okrutnie .itp.

Gość to fakt, ze w UK jest luz
i laski sie nie przejmuja jak wygladaja i nie pokazuja palcami jak kto wyglada, nie obgaduja, bo maja to gdzies w PL niestety trzeba wygladac jak z zurnala

Gość agazLondyn.uk
co nie znaczy, ze botów na koturnie nie założę, owszem :) lubie!!! :D

Gość Gdyvsehebnensn
Dokładnie , tam nikt nie zwraca na nikogo uwagi

Gość koturna edukację
zakończyła na szkole specjalnej w pipidówie małej ,,,, lans na bogato cekiny koturna te sprawy

Gość w uk ludzie potrafią
wyjść do sklepu w pidżamie , jedyni , którzy zwracają na to uwagę to Polacy i zaraz leci : ty kurwa zobacz , ja pierdole co on ubrał

Gość juzwypilamkisiel
jestem zwyczajna dziewczyna lubie fajnie wygladac i nie zabiera mi to duzo czasu. kwestia garderoby, co w niej mamy to ubieramy. ja lubie ladnie wygladac i nie mowie o krzykliwym stylu wielkiej damie utapetowanej z tipsami.

Gość Gdyvsehebnensn
Tam jest inna mentalność

Gość jujio
Zaczęłam niedawno przygodę z testowaniem, dlatego proszę Was o pomoc, zarejestrujcie się na stronie, gdzie możecie zupełnie za darmo przetestować kosmetyki dostosowane do Twoich potrzeb, musicie tylko zrobić to, co ja teraz - zebrać kilka osób, które to zrobią. Podaje link: http://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d. Z góry dziękuję!

Gość gretysrwh
W IRL to samo. Włosy zwiazane w koczka praczki, dersy powyciagane, skarpetki na wierzchu i wysokie asidasy :-o

Gość juzwypilamkisiel
no o tym wlasnie mowie. mam wrazenie, ze w mojej miejscowosci to 95% takich kobiet. A gdyby tak bluzeczka fajna, dzinsy podkreslajace fajna pupe, zadnabe wlosy itp? no ale.