Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzwypilamkisiel

te angliczki to sie ubieraja tak ze

Polecane posty

Gość juzwypilamkisiel
Przecież to nie jest od razu nie wiadomo jak krzykliwie. Zwyczajnie, schludnie, ładnie.

Gość Gdyvsehebnensn
We Francji to samo.

Gość juzwypilamkisiel
faceci tez chyba wola zadbane kobiety a nie dres, trampek na noge i poszla .

Gość juzwypilamkisiel
a poza tym, faceci tez chyba weola gdy ich kobieta swietnie wyglada a nie dres, koszula, trampki czy podobnie.

Gość bardzo mozliwe ze dzwonili
Angolom to nie przeszkadza

Gość juzwypilamkisiel
widze, ze duzo takich miejsc. Chyba sie przestane przejmowac tylko musze sie wyzbyc uczucia, ze w ten sposob, ze jestem zadbana bardziej, zwracam na siebie uwage.

Gość dagusia.dziewczyna.chlopaka.
O tez to widzę w innym kraju :) Nie zwracają na wygląd uwagi. Ciekawe jak z higiena osobista. heh, żart ;)

na codzien widze style angielskich dziewczyn. totalny misz-masz. o godzinie 14.00 najpierw mijasz dziewczyne w dresie, zaraz inna w przeswitujacych legginsach i krotkiej bluzce, za chwile ubrana jak na impreze, potem w spodniach od pidzamy, a nastepnie ladna elegantke w stylu office. nikt sie temu nie dziwi, nikt nie robi z tego sensacji. kazdy ubiera sie jak ma ochote i nie zdaje sie przejmowac opinia innych. tutejsze style ubierania sie nie robia juz na mnie szokujacego wrazenia. jedyne co mnie wciaz razi.. to ich sztucznosc w upiekszaniu sie. one kochaja doczepiane wlosy (obstawiam, ze co druga angielka je ma), rzesy (tu to samo) i paznokcie. make up tez czesto jest przesadzony: brwi wygladaja jakby zamalowane markerem, a tapeta twarzy nieumiejetnie polaczona z szyja, co daje dwa swiaty kolorystyczne. najlepiej jest jak sie wypindrza na weekendowe imprezy. sztucznosc 100%. ciekawe jak wygladaja budzac sie rano na kacu :) ughhh pzdr z manchesteru

tak jak opisalas to ubieraja sie biedne dresiary z blokow socjalnych. Pozatym Polki ktore tu widze to albo w dresach ze swoimi misiaczkami (zapomnialy sie przebrac po silowni czy co? ) albo pomaranczowe lalki. I tez tniczka, leginsy...wszystkie na jedno kopyto od kilku lat ten sam tandetny styl. Angielki maja styl i potrafia sie ubrac jak kobiety, a mlode dziewczyny tez ladnie, seksownie ale nie wulgarnie. Przynajmniej tam gdzie ja mieszkam :p

Najlepiej jak każdy ubiera sie tak jak lubi i jak mu dobrze w czymś a inni nie oceniają tylko sie zajmuja soba i swoim zyciem

dokladnie niech sie ubieraja jak chca, ale wkurza mnie takie porownywanie... autorka mysli ze jak ubierze sie w tunike to jest jakas lepsza i cudownie ubrana? Polki powinny sie uczyc same zestawiac sobie ubrania..a tak jak ide ulica i widze Polki to mam wrazenie ze wszystkie ubieraja sie tak samo. Nic wyobrazni, podstawowe zestawy: jeansy, t-shirt, krotka kurteczka albo te nieszczesne tuniki. I kogo takie baby krytykuja?

Gość juzwypilamkisiel
oj tam oj tam, zaraz na jedno kopyto. a no tak na jedno jak i gdzie indziej. u nas elegancko, ladnie lub kicz przesadny a gdzie indziej dres, trampek, ktory juz kilka wiosen przenosil czujas noge. i co? poza tym, zle zrozumialas.Opisalam swoje uczucia, co czuje gdy wygladam tak a one nieco inaczej. Aj.

no coz ja mam inne odczucia. Jak widze babke w dresie to na 90% jest to babka z wschodniej Europy. Tylko takie nie wiadomo czemu laza w dresach na codzien. Nie mowie o Angielskich "chavs" bo tego nawet nie da sie komentowac i raczej nie mozna patrzac na nich ,oceniac ubior reszty Anglikow. A Polki na emigracji niestety ubieraja sie tragicznie i to je sie powinno wziac pod lupe.