Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do Mężczyzn mam pytanie :)

Panowie- porządne obciąganie, ssanie, głębokie gardło...

Polecane posty

Apetyt rośnie w miarę jedzenia ;) Też tak mam w sprawch sexu :) No i jaki problem jest?

trójkąta ;) tak się pisze :) Dlaczego masz na to ochotę? i w jakiej konstelacji? 2k+ ty , czy 2m+ żonka ;)

Ne boisz się, że 3 może zepsuć coś w waszym związku? A może uwierz mi, znam parę osób z takimi doświadczeniami.

Muszę znikać, jadę na basen za chwilę. Później tu zajrzę, pozdrawiam :)

witaj autorko.ja miałem takie dwie.ta pierwsza szczególnie utkwiła mi w pamięci.wspaniała dziewczyna.spotykaliśmy się rok czasu.była spełnieniem marzeń każdego faceta.18sto letnia mega sexy laseczka.uwielbiała robić laskę,rznac się ostro w cipke,dupkę i z dwoma lub trzema facetami.nigdy nie miała dość.nigdy nie odmawiała.połykala spermę i resztki ze smakiem zlizywala.normalnie maszyna! Żałuję że nie została moja żoną:(

miałem wtedy takiego vw multivana to taki bus z firankami.uwielbiała w centrum miasta rznac się w nim.ubierała się nieraz tak że aż krępowałem się z nią na miasto wyjść.bez majtek paski pończoch wystawały spod sukienki w szpilkach a ona z uśmiechem na twarzy jeszcze tylkiem kręciła:-) szkoda że tak mało dziewczyn jest takich

Ależ są miszczu. W każdym z nas drzemią takie fantazje. Ponieważ jednka nie uczą o nich na lekcjach wychowania obywatelskiego, z łatwością można je zepchnąć do podświadomości i zaprzeczyć ich istnieniu. To najłatwiejsze rozwiązanie. :p

Gość powiem jako fachowiec
Prawie kazda dziewczyne udalo mi sie namowic na wiele z tych pozycji, jednak jedna tylko na prawie wszystko( oprocz anala) i niby sa dziewczyny w korych drzemia takie fantazje,ale bardzo trudno taka znalezc,a wiekszosc i tak w miare uplywu czasu coraz mniej tego chce robic.Zwlaszcza po slubie.

Gość powiem jako fachowiec
Kazda musialem namawiac i latwo nie bylo.

Kropla drąży skałę nie siłą lecz ciągłym padaniem. Może za dużo czasu poświęcałeś na szukanie kolejnej a za mało na przekonywanie tej jednej. ;) Ok. Są uwarunkowania kulturowe, wyobrażenie kobiety jako Matki Polki, durne klasyfikowanie kobiet pragnących realizować swoje fantazje jako dziwek. Ja nic wam na to nie poradzę, jesli chcecie powiedzieć pass. Wasza sprawa ;)

Gość PRAWDA JEST TAKA..
ze sa osoby tzw hot i sa takie not Jak ktos jest hot nawet po latach bedzie lubil sex i urozmaicenia. Jesli ktos jest not, po pierwszym okresie ekscydacji, kiedy minie okres zauroczenia nie bedzie mial juz takiej ochoty. Czesto gesto wlasnie tak jest z kobietami i nawet niektore przestaja z czasem niektore rzeczy np lody robic. Trafic na kobiete, ktora jest tak otwarta i gorąca jak autorka jest naprawdę trudno. Sam fakt jak mało osób tu pisze świadczy o tym, ze nie ma sie czym chwalic :(

Gość oooooo cos
takigo mialem na mysli

Gość autorka jest hot
zdecydowanie ;P

Gość Mam psa i nie wiem
Autorko co u ciebie?

Gość monika25..
A ja uwielbiam jedno i drugie. Jak sobie tak dobrze pociagne kutasa possam go i delikatnie sciagne z niego skore ale tak na full to sama sie podniecam. A jak widze jak moj P. Jeczy to odrobine mocniej sciagam mu skore tak ze nadharstkiem ciagne w dol jadra i wtedy jezykiem draznie mu wedzidelko i raz na jakis czas biore cala glowke do buzi i uwalniam zacisnieta i sciagnieta dlon po czym powtarzam czynnosc tak 23 razy po czym delikatnie i namietnie takiego ze sciagnieta skora biore gleboko do buzi! Nie wiem czy go to podnieca bo go nie widze ale czesto dlawie sie kutasem co bardzo mnie podnieca! Mocno go slinie i wowczas przeciagam mokra reka stanowczo w dol i w gore po penisie! Potem znow sie dlawie i zbieram sline z jader i smaruje sobie pupe! Troche wiadomo rozciagam przewaznie zawsze jestem bardzo podniecona i powoli najpierw jeden a potem dwa palce wsowam w pupe i robiac mu loda rozciagam pupe po czym kucam nad nim i pomalu pupa siadam na kutasa i magiczna rzecz wykonuje!!!! Czyli wkladam do cipki zelowy wibrator po to zeby sie wypelnic na full.....dziewczynki polefam jest zajebioza!

Gość i v o n a
Lubieeeeeeeeee

Gość Zulussss
i v o n a :) a co dokładniej lubisz?:)

Gość i v o n a
A wrecz kocham jezyk na pupie ale musze miec dzien na to! Ale odlot jest lubie tez minete z palcowka...dwa oalce w cipce i jeden w pupie! Jest zajebiscie!

Gość Zulussss
analek tez lubisz?:)

Gość i v o n a
Taki jak opisala monika25 to standard! Nie ukrywwm lubie sie dobrze bawic w łóżku.

Gość Zulussss
aivonka a o trojkątach tez myslałas?:) a masz juz 18 lat?:)

Gość analfabeci do szkoly
nie possam tylko possię

Gość i v o n a
Hahahaaaa chciala bym!

Gość Zulussss
chicałabys trójkąt ? czy chciałabys miec 18 lat:)

Gość i v o n a
Trojkat to mnie nie rusza a chciala bym byc mlodsza.. Lubie anal ale dobrze wykonany i nigdy bez czegos w cipce bo jak jest juz orgazm to wiwczas czuje ste taka pusta!!!

Gość Zulussss
a masz stałego partnera?:)