Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pterodaktyl powrócił!

Stanik dla 10-latki - tak czy nie???

Polecane posty

Siemano, drogie Baby! Moja 10-letnia córka koniecznie chce, żeby kupić jej pierwszy płaski stanik. Moja żona ją popiera, ale ja myślę, że to głupie!!! A jak Wy, Kobiety, myślicie? Czy 10 lat to nie za wcześnie na stanik, nawet płaski? Nie to że moja żona nie jest kobietą, ale chcę wiedzieć, czy wszystkie Dupeczki tak myślą. Pozdro!!!

Gość wiolunieczka
Dziesięć lat ,to przeciez juz panienka:) Ja musiałam kupic stanik siedmiolatce,bo inne dziewczynki sie z niej śmiały ,jak przebierała sie na w-f

Gość jestem na tak!!
nie widzę problemu,tez kupiłam córce...

Gość anuniaaa222222
kupcie.

zgadzam się z dziewczynami. Dziecko samo powinno zdecydować kiedy chce nosić stanik, moja kuzynka ma 9 lat nosi bawełniany stanik i nic w tym dziwnego:)

Dzięki za porady, Girls!!! WIedziałem, że na Kafe szybko lecą odpowiedzi, ale i tak dałem się zaskoczyć!!! Kupię ten stanik, niech ma. Co prawda płaski stanik jest bez sensu, bo co on niby będzie zakrywał/podtrzymywał/uwydatniał, ale skoro kobieta bez tego nie może się obejść, no to niech tej dziewczynie będzie! Bajo!!!

Gość wiolunieczka
Bajo!!!!:D

Gość stwierdzenie:
chce sie upewnic czy wszytkie dupezki maja tak jak moja zona stawia Cie w wyjatkowo zlym swietle...ale to tak na marginiesie. Osobiscie uwazam, ze to zwykla glupota i fanaberia ale raczej nieszkodliwa, male dziewczynki uwielbiaja wszak chodzic w maminych butach na obcasie stukajac przy tym niemilosiernie czy wymazac sobie buzie czerwona szminka any poczuc sie prawdziwymi"kobietkami" ot taki etap socjalizacji do roli plciowej (ktory staje sie jeszcze bardziej burzliwy w okresie dojrzekawnia 12- 18 lat) wiec w zasadzie mozna kupic jezeli mala bardzo marzy o staniczku a zona nie ma nic przeciwko

jeżeli rosą jej juz piersi to czemu nie. moja siostra ma 10 lat i juz nosi stanik. to nic złego :)

Gość Wykrywacz Zła
Achtunk! Temat groźnego pedofila!

Gość gość
ja kupiłam jak miała 7 bo potrzebowała