Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika03

spóźnia mi się okres

Polecane posty

Gość anika03

dziewczyny już nie wiem co mam robić. 6 dni temu miałam stosunek z partnerem ( bez zabezpieczenia ale i bez wytrysku we mnie ), w tym tygodniu powinnam mieć okres. wczoraj robiłam test-wyszedł negatywnie, ale zauważyłam, ze częściej chodzę siku a okresu nie ma. byłam u ginekologa, niby nie widać żebym była w ciąży ale okresu tez nie widać. boje się! partner uparcie twierdzi ze ciąża jest nie możliwa ale dręczy mnie brak śluzu. może jakaś mała kropla spermy dostała się do macicy?! dodam tez ze odczuwam ból w jajnikach a przecież tam dochodzi do zapłodnienia.

Gość dziewychooo
buahaahahahahahaha

Gość anika03
nie wiem co w tym takiego śmiesznego.

Gość anika03
tak. a pozniej dopiero przemieszcza sie jajowodem do macicy i tam sie ugniezdza zapłodnione jajeczko.

Gość anika03
Najpierw komórka jajowa kobiety przez 4 tygodnie w dojrzewa w jajniku, a następnie, po pęknięciu dojrzałego pęcherzyka Graafa, zostaje uwolniona do jajowodu. fachowo tak sie mowi

Gość anika03
mniejsza o to. pomoże mi ktoś?? nie wiem dlaczego nie ma śluzu.

Gość Supremus Dux
Jak się nie umiesz ruchać, to się nie ruchaj. Jeszcze ten kolo to pewnie jakiś frajer, co spierdzieli gdzie pieprz rośnie.

Po pierwsze na test jest zawczesnie. Po drugie czeste oddawanie moczu nie swiadczy jeszcze o ciąży bo ja przed okresem latam jak kot z pecherzem. Zostaje ci tylko czekac :)

Gość anika03
czekanie jest najgorsze....

anika mało prawdopodobne abyś była w ciąży skoro kochałas sie 6 dni temu a teraz powinnas miec okres po tych 6 dniach to były dni niepłodne poza tym test ci nie wyjdzie po6 dniach od stosunku kochana spokojnie poczekaj bo jak bedziesz sobie tak wkrecac to naprawde okresu nie dostaniesz i zaczniesz sobie roic ze masz objawy ciąży. lekarzem nie jestem oczywiscie ale na moje oko nie masz sie czego obawiac a jezeli okres nie bedzie sie pojawiał nadal to zrob kolejny test poza tym lekarz ci nie stwierdzi ciązy po 6 dniach od stosunku

Gość anika03
grudzien_85 dziękuje za pocieszenie. może i faktycznie sama siebie wkręcam w ciąże. nie wiem. ale tan czas jest najgorszy. kiedyś okres spóźniaj mi się 9 dni. może i teraz tez się spóźnia za sprawa stresu... oby za sprawa tego ;) no i okres dalej mam nieregularny... może i faktycznie trzeba myśleć na trzeźwo

Gość a Ty Perwersja
to taka niby wszechwiedząca jesteś? Skoro taka wielce uczona to powinnaś znaleźć sobie jakieś ambitniejsze zajęcie niż siedzenie na forum i udowadnianie wszem i wobec jaka to jesteś "obeznana" we wszystkim.

Gość anika03
a Ty Perwersja: brawo !!! :)

Gość a Ty Perwersja
To Ty masz raczej problem ze sobą. Amen