Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maravilha

sukienka na cywilny

Polecane posty

http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pt/pt/zara-S2012/189503/825740/VESTIDO%2BC%2B%2BDECOTE%2BEM%2BBICO zbyt prosta? - na tym zdjeciu wyglada dupiato, ale w rzeczywistosci ladnie lezy, kupilam bo stwierdzialam ze zaszaleje z fryzura i dodatkami i teraz sie zastanawiam czy nie zrobilam bledu chcialam sukienke, zwykla, prosta, taka ktora mozna zalozyc na wiele okazji ujdzie czy nie?

Gość Patiszka000001
fajna mi się podoba, tym bardziej ze będziesz mogła robić z nią cuda, zmieniac dodatki i będzie oryginalna!

tesciowa sie na mnie wydarla.. i mi sie zrobilo przykro nie jest zadowolona ze wyjde w czyms takim ( mi sie ona podoba ) chciala zebym kupila inna, tyle ze w tej drugiej : http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pt/pt/zara-S2012/189503/888565/VESTIDO%2BPRATEADO%2BVOLUME material byl nie zbyt, no i strasznie sie swiecil.. pozatym nie wiem gdzie pozniej bym ja jeszcze ubrala nie chcielibyscie zobaczyc jej miny w sklepie, namawiala mnie i namawiala, sama juz nie wiedzialam co zrobic ale postawilam na swoim, cala droge sie do mnie nie odzywala

Gratulacje. Mi niestety nie podoba sie ani jedna ani druga ale to oczywiście kwestia gustu. Jesli tobie sie podoba i dobrze sie w nije czujesz to bierz ją a na tesciowa nie patrz bo masz sie podobac mężowi a nie tesciowej :D Tesciowa juz swoja sukienke miała na sobie wiec do twojej niech sie nie wtrąca ;)

to bedzie cichy, skromny slub cywilny, przyjedzie tylko moja mama, tata i brat, 2swiadkow, rodzice i dziadkowie mojego + jego ciotka z wujkiem wiec stwierdzilam ze nie bede kupywac Bog wie czego, fakt na oku mialam inna, ale nie moglam jej nigdzie znalezc wiec wybralam ta skromna ;)

Gość do autorCCki
łADNA sukienka, prosta, klasyczna. Zaszalej z włosami, dodatkami, jakieś bolerko extra BĘDZIESZ WYGLĄDAĆ JAK KOBIETA Z KLASĄ

Gość wiem wiem dlaczego
mnie tam bardzo podoba sie ta sukienka , tak jak piszesz zaszalej z fryzura i dodatkami wg mnie SUPER ta druga - swiecaca nieładna

ok to powiedzcie mi teraz jakie dodatki mam sobie wybrac :P myslalam o czyms w kolorze zlota

Gość mmwwwirrer4r444
te sukienki to do pracy a nie na swoje wesele jeszcze jako gosc by pasowało ale na wlasne wesle ccesz cos takiego??????

wesele bedzie pozniej - za rok moze jak bedziemy mieli bardziej ustabilizowani pienieznie pozatym to bedzie tylko obiad w restauracji, nic wielkiego, nie planuje zadnej fiesty

Gość do autorCCki
TO ZLOTO WYGLĄDA niedobrze. Ja bym raczej doradziła srebro, biżyteria, do tego jakis welonik. Srebro, koniecznie srebro

Gość wiem wiem dlaczego
sukienka jest jak najbardziej na to odpowiednia , mnie dodatki tez podobaj sie w kolorze złota

Gość halo nie do wiary
sukienka może i ładna, ale na pewno nie na ślub i to jeszcze dla panny młodej. rozumiem, że ktoś chce coś skromnego, no ale bez przesady. ale w sumie jak ktoś chce kupić jedną sukienkę na ślub i sto innych okazji to tak to właśnie wygląda. ślub jest raz w życiu i myślę, że warto na taką okazję zainwestować w coś lepszego.

hehe zaczarowana na dzidzie czekam juz 3 lata ;) jak po masle z pewnoscia nie pojdzie :D

Gość thgf
tylko inny kolor bo podejrzewam, że już nie jeden facet Cię zaliczył.

Gość lalalalalaaaaaaaa
Maravilha -sorki ze się wtrącam ale cos mnie zaintrygowało.Mianowicie,odpowiadasz jakiejs zaczarowanej ale ja nikogo takiego nie widzę na tym topiku.Piszesz o dzieciach a przeciez nikt Cie nie pyta.Czy tu na kaffe mozna pisac tak,zeby inni nie widzieli czy jak?

hahaha :d teraz widze ze ktos wykasowal jej posty :D ona tu byla :D :P zwidow nie mam :D

ok, lece, wzielam sobie wolne, chcialam isc sie poopalac, a tam kurde zimny wiatr jak cholera musze wymyslic cos innego :) milego dnia