Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaa.

Katarzyna W po wyroku

Polecane posty

Gość ciekawaaaa.

jestem ciekawa jak Katarzyna W. bedzie traktowana w wiezieniu

Gość sjkghaeogqoag
zrobia jej tam z dupy jesień średniowiecza

Gość ciekawaaaa.
no wlasnie jeszcze nie dostala, ale grozi jej podobno dozywocie

po jakim wyroku? nie dostała żadnego wyroku, nawet proces się nie zaczął

Gość hfhjfhf
poradzi sobie, gówno wiecie o wiezieniu w polsce wiec stulic morde! naogladaliscie sie za duzo filmow

Gość Potulna
O tym gównie nie warto mówić! Powinna dostać gilotyne i ten jej mężuś również.Oboje w jedną trąke trąbią.! Swój swojego zawsze znajdzie.

Gość i dobrze ze zamkneli ta suk
e, nich tam zginije!!!!!!!

Gość erwrewrwe
w tych więzieniach, jak sa kobiety to spora częśc będzie dzieciobójczyniami, więc nie wiem czym się ekscytujecie... W tym kraju kobiety sa traktowane jako inkubator, zapładaniane, potem zmuszane do porodu, a jak nie chce bo nie wytrzyma tego wszystkiego- i zamorduje- to do więzienia

Spedziłam troche czasu w więzieniu i mogę powiedzieć, że dzieciobójczynie nie mają wesołego życia.

Gość erwrewrwe
ja nie byłam w więzieniu, ale za Chiny ludowe, nie rozumiem, dlaczego ta wiara jest tam tak tępa, że sobie dokucza? Przecież wszyscy są tam w sumie po jednej stronie, powinni stac murem, i raczej dokuczac drugiej stronie- straznikom... Ogólnie to mam wrażenie, że tam frafiają skrajnie głupie osoby

Gość erwrewrwe
na zasadzie, że jak sie umiesci ileś szczurów w za ciasnej klatce, to się zaczynaja gryzc?

Gość predator z doopy
podoba mi sie ta katarzyna. podnieca mnie ze jest taka bad girl. i ma fajny tylek. Wrobili dziewcze, morderca jest ten pedal jej koles, ale lasie poswiecili bo kobieta wiadomo jest mniej warta na dodatek kolo ma zapobiegliwych starych a jej starzy to cioty i jej nie bronia. chuj z nim ruchnalbym ja

Gość hanss
pewnie inne więźniarki będą jej wsadzać tzipy w duupę :classic_cool:

Gość oplo
aj tam gadacie bedzie chroniona i pewnie w osobnej celi albo dostanie beatke od szymonka.psiapsiolki beda hehhe

Gość oplo
byc moze teraz nie ma!!!wczesniej jak ja siedzialam to byla jedna taka i tez siedziala za dziecko

Gość pierdolicie jak potluczeni
, i generalnie macie jakies nierealistyczne wyobrazenia o wspolczesnych reaich zakladow karnych a ta co to niby siedziala to chyba w dupie byla i widziala gowno Jezeli kaska trafi do pierdla to (w sytuacji w ktorej naprawde ukatrupila tego dzieciaka to jak najbardziej slusznie, wszak nie miala obowiazku go wychowywac mogla oddac w szpitalu zrzekajac sie praw do niego. Oczywiscie wtedy tez posypalyby sie gromy z jasnego nieba na wyrodna matke ale prawnie nikt niczego nie moglby jej zarzucic) no ale tak czy siak watpie aby byla dreczona, jakos tam sobie zycie ulozy za kratami to juz nie czyasy grypsiarzy, skoro pedofile maja sie tam jak najlepiej to i ona sobie poradzi teraz i w kryminale jak wszedzie kazdy o wlasna dupe dba a kasa to potega a nie zadne tam zasady typu:jebac frajera