Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona rrr

w jaki sposób mam zaciągnąć go do łóżka?

Polecane posty

Gość napalona rrr

Jest pewien chłopczyna, który niezmiernie pociąga mnie seksualnie (mhm, jest jedyną osobą, która mnie pociąga). Od początku (2 lat) byłam (jestem?) w nim niezmiernie zakochana. Niedawno nawiązaliśmy rozmowę (przez fb niestety). Zapytałam go jak było z pewną dziewczyną, z którą rok temu się przespał- byli pijani i dosłownie wskoczyla mi do łóżka. Napisałam "haha, dzięki za podpowiedź". On na to- jak masz zamiar dostać się do mojego łóżka? Rozpoczęliśmy rozmowę na ten temat i już prawie umówiliśmy się na seks, gdy jego przyjaciel i wspomniana wyżej dziewczyna odwiedli go od tego pomysłu. Następnego dnia ktoś z jego telefonu wyzywał mnie od kurew (bardzo możliwe, że nie on- inny styl formułowania zdań). Wieczorem dowiedziałam się (przez koleżankę), że nie chce zabierać się za "rozbrajanie dziewicy"(jest jedyną osobą, której jestem w stanie je oddać). Jak mam go w końcu namówić? Muszę sobie w końcu na nim pojeździć, aaa.

Gość ula blądi
tabletka gwałtu? :D

Gość napalona rrr
odpada, chcę żeby wszystko pamiętał :

Gość pajda chleba ze smalcem
Łapiesz za szmaty i ciągniesz do łóżka 🖐️

Gość on_bez_pseudonimu
zwierzęta...

Gość iudfuje
nie wiem czy powinnam odp na ten temat, ale co mi tam - spotkaj sie z nim, ze niby na kawe. jakis glupi pretekst. uwodz go. dawaj mu znaki, ale delikatne. albo po prostu ni z gruchy go pocaluj. a reszte to chyba wiesz jak robic.