Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

włóczykijka

oceńcie moją dietę ;P

Polecane posty

Zastanawiam się czy dobrze to robię, odchudzam się od 10 lat chyba, jestem na wiecznej diecie, albo na wiecznym imprezowaniu i wpieprzaniu fastfoodów, (nie oceniajcie nawet). Chodzi o to, że zapomniałam już jak się normalnie odżywiać. Oto mój dzień: -Ok. 8.00-8.30: 3 wafle ryżowe/ chlebki wasa z twarożkiem, pomidorem, ogórkiem albo mleko 1,5% z płatkami pełnoziarnistymi -godzina na basenie intensywnego pływania -po basenie, ok. 11-13 średni jogurt do picia, 0% tłuszczu i bez cukru (od jogurtów jestem uzależniona) -potem mam zajęcia i po nich, ok. 15.00 obiad: zawsze kurczak/indyk + warzywa (szpinak, sałatka jakaś, brokuły, kalafior itd) -potem jakiś relaksik i godzina ćwiczeń (45min kręcenia hulahopem i 15 min brzuszków) -kolacja ok.17.00-18.00 jakaś nektarynka, albo 2 wafle wasa z twarożkiem/serek wiejski (coś lekkiego, raczem białko, rzadko węgle) Chodzę spać ok 23.00-24.00 W ciągu dnia 1,5l-2l wody (w tym drenafast) i 2 kawy ze słodzikiem i mleczkiem zagęszczonym odtłuszczonym + 1-2 zielone herbaty. tak wygląda 99% moich dni (mam wakacje co sądzicie? w miarę zdrowo?

Gość jooo
jo!!!!!!moze byc!