Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddam na sto procent

kto mi pozyczy 500zł do 25 lipca?

Polecane posty

wbijam, pompuj. a duzy? zmiescimy sie?

mam ochote na... czego ty chcesz? malo ze jestem biedna jak mysz koscielna to jescze chcesz mi jakiegos wirusa wyslac albo na konto sie wlamac? i tak jest puste przed wyplata

Gość Mam ochotę na....
chciałam c tylko pomóc,zamiast ja się bac ze mi nie oddasz to ty się boisz mnie. paranoja jakaś. pokaze ten topik męzowi jak wróci z pracy,ale się usmieje. wuciągam do ciebie rękę a ty się jej boisz. to po co tu piszesz czy ci ktoś pozyczy? dziwne to niesamowicie,że ktos ci chce pozyczyc?

bo nie wierze ze pozyczyłabyś obcej osobie 500zł. nie wiesz kim jestem. a może jestem jakimś oszustem? skad wiesz kto siedzi po drugiej stronie nie boisz się, że ci nie oddam? przeslesz mi kase na konto a ja zejde z forum i juz do ciebie nie napisze. i co wtedy? mąż ci włosy wytarga.

Gość Mam ochotę na.....
wiesz, straciłam już nie takie pieniądze w zyciu,zeby ewentualnie rozpaczać po 500 zł. ktoś mnie oszukał na blisko 30 tys. które musiałam spłacić oczywiscie bym wzięła twoje dane,adres,nr tel itp. ale to juz bez znaczenia. pa🖐️

tak jasne napewno bym ci moje dane dala a ty bys mnie napadla o ile wogole jestes kobieta

Gość Mam ochotę na.....
jestes pierodolniętą paranoiczką. a ja jestem internetowym gwałcicielem i chcę twój ades,żeby cię znalezc i zabic. ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ah aha ha ha ah. nara🖐️ P>S) Tak się smieję,że mój syn az się pyta co się dzieje:P

pierdolnieta to ty jestes bo chcialas mi kase pozyczyc. nikt normalny nie wysyla pieniedzy osobie poznanej na forum.

i jescze moje dane chcialas. nawet moj numer tel.idiotko nikt nie wysyla obcym swoich danych

Gość Mam ochotę na.....
to czego koorva chcesz wogóle??????????????????????????????? chciałam ci pozyczyć to się boisz. juz znikam. to po hooy zakladałas taki durny temat? żal mi takich jak ty. P.S) chciałam jej adres,zeby ja okraśc lub napaść;) Lub włamac na konto lub wysłać wirusa,buha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. wydam ta kaskę jutro na buty:P nara🖐️

spierdalaj!!! taka bogata jestes a odsetki chcialas. ja ci dam numer, adres a ty sie okazesz jakims psychopata. kup sobie butki. nara

Gość Mam ochotę na.....
W Y I E R D A L A J W P O D S K O K A C H N Ę D Z A R Z U 🖐️

nedzarz to cie zrobił. a ja mam prace i dostaje co miesiąc za to wynagrodzenie. a ty pewnie jestes pasożytem swojego faceta

Gość Mam ochotę na.....
TAK SIĘ UŚMIAŁAM,AŻ ROZMAZAŁ MI SIĘ TUSZ:D :D :D HA HA HA HA AHA AHA AHA

Gość a znasz?
Mam ochotę na.....>>>>>>>>>>>>ale jej dojebalas:D BRAWOOO!!!!!!!!!!!!:P:P:P

Gość Mam ochotę na.....
ja też pracuję i zarabiam więcej niż on:P wyobraź sobie. mój mąz pracuje u kogoś,ja mam swój mały sklepik.

dobrze ze sie nie zesralas ze smiechu. sklepik - chyba lumpeks!

Gość Mam ochotę na.....
kooorva az boli mnie brzuch od smiechu:D :D :D :D ale najciekwasze jest to,ze ja naprwdę chciałam jej tą kasę pozyczyć--słowo honoru. a dziewczyna się mnie boi:O podejrzewa,ze ją: 1) NAPADNĘ(?) 2) ZGWAŁCĘ(?) 3)OKRADNĘ(?)

Gość Mam ochotę na.....
nawet gdyby był to lumpeks to bym się tego nie wstydziła,bo z tego mam cięzko zaroibione pieniądze. nie lumpeks--branza spozywcza--ale nie o to chodzi.

jestem ostrożna i tyle. nie chce tej kasy. zamykam temat. boje sie bardziej pozyczyc tę kasę niz ten kto by mi ją miał pożyczyc.

Gość yeig halz
manipulatorka zamyka. Myślcie

wypierdalaj! gdybym byla minipulatorką to juz dawno bym meila swojego wyslala

Gość marczenta
Nie pożyczaj prywatnie, raczej od firm. Zobacz - http://jedynatakapozyczka.pl/ Przecież w tym temacie pojawiają się takie okazje, z których po prostu grzechem byłoby nieskorzystanie - o ile potrzebujesz faktycznie na gwałt kasy.