Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzial5435345

wczoraj byłam na zakupach w mohito

Polecane posty

Gość Bombel

Ja uwarzą ze tzw jakość premiom w Mohito czy Reserwed  nie istnieje żakiet pierwszy raz założony rozszedł się na szefach nawet nie mogłam go ubrać na okazje na kutra go zakupiłam . Pozatym Jestem oburzona polityka sklepu Mohito kóra nie szanuje czasu klienta zignoruje mobilność kóra jest znakiem czasie w których żyjemy z tego również względu zmieniłam decyzje swojej reklamacji - zgody na kartę podarunkowa o której warunkach nie zostałam poinformowana przez ekspedientkę i pragnę zakreklamowac taka formę rozpatrzenia reklamacji

Gość gość

u nas Mohito nie ma, a szkoda. dobrze, że jest H&M i C&A, Pimkie, i Claire's od biżuterii 😄

Gość gość
45 minut temu, Gość Bombel napisał:

Ja uwarzą ze tzw jakość premiom w Mohito czy Reserwed  nie istnieje żakiet pierwszy raz założony rozszedł się na szefach nawet nie mogłam go ubrać na okazje na kutra go zakupiłam .

Można prosić o przetłumaczenie na język polski, bo nie rozumiem tego diakektu?

Gość gość
47 minut temu, Gość Bombel napisał:

Ja uwarzą ze tzw jakość premiom w Mohito czy Reserwed  nie istnieje żakiet pierwszy raz założony rozszedł się na szefach nawet nie mogłam go ubrać na okazje na kutra go zakupiłam . Pozatym Jestem oburzona polityka sklepu Mohito kóra nie szanuje czasu klienta zignoruje mobilność kóra jest znakiem czasie w których żyjemy z tego również względu zmieniłam decyzje swojej reklamacji - zgody na kartę podarunkowa o której warunkach nie zostałam poinformowana przez ekspedientkę i pragnę zakreklamowac taka formę rozpatrzenia reklamacji

Można prosić o przetłumaczenie na język polski, bo nie rozumiem tego dialektu?

Jak wygląda z rozmiarówką kurtek w Mohito. Spodobała mi się jedna kurtka a nie ma jej stacjonarnie w sklepie. Słyszałam ze rozmiarówka jest trochę zawyżona. Lepiej wziąć mniejszy rozmiar czy taki jak się zazwyczaj nosi