Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość decyzja

paranoja

Polecane posty

Gość decyzja

Mężczyzna,z którym jestem (byłam do dziś) na moje słowa,że czuję się samotna nieszczęśliwa reagował pójściem spać albo krzykiem, że przeszkadzam mu w pracy. Ważne jest,że sporo pracował. Moja prośba by nie brał kolejnej pracy tylko byśmy pobyli razem reagował gwałtownie mówiąc,że i tak ją weźmie. Odebrałam to jako totalne olewanie, ignorowanie zbywanei mnie milczeniem bo tak też reagował. I nie wytrzymałam - dziś go wyprowadziłam. I co Ty na to? Czy ja do cholery wydziwiam?

Gość cieka55wa
wyprowadzilas go bo mialas dosc-pokazalas mu to,teraz niech on sie zastanowi nad soba i niech sie zmieni dla Ciebie,jesli nie-coz jego strata>mysle ze nie wydziwiasz ,masz po prsotu swoje uczucia,poczucie wartosci i pewien zakres cierpliwosci,a on?czy on Cie szanuje?bo chyba nie bardzo

Gość decyzja
Tak też tp odbierałam co od jakiegoś czasu działo się między nami - brak szacunku. Faktem jest,że ostatnio mało mieliśmy czasu z uwagi na chorobę i śmierć w rodzinie. Boję się zwyczajnie. Jeśli nie odezwie się - sytuacja jasna.

Gość decyzja
Noc jakoś przetrwałam. Z jego strony coraz czytelniejsza cisza. Tyle pięknych słów bez popracia w czynach. :Potrzebuję wsparcia, jakiegoś kopa.

Gość jeden węż, dwa wąże
pytanie pomocnicze: czy ów nawał pracy był sopwodowany koniecznościa spłaty kredytów zaciągniętych na to aby w waszym stadle żyło sie wygodnie i komfortowo czy czymś innym?

Gość decyzja
Nie mieliśmy kredytów, ani innych zobowiązań finansowych. Zaczynam uważać,że uciekał w pracę ode mnie. Znudziłam się?! Tak dawno nie byliśmy naprawdę blisko emocjonalnie. Trudne sytuacje, w których był wsparciem paradoksalnie oddaliły nas. Cała uwaga zaczęła skupiać się wokół choroby mojej mamy szpitala śmierci bliskiego członka mojej rodziny.Trudno mi uwierzyć.Mówił kocham zestarzejmy się razem.

Gość jeden węż, dwa wąże
istnieje teoria, że w życiu nie liczą się słowa tylko wybory :) słowa w przeciwieństwie do decyzji nic nie kosztują

Gość decyzja
Słowa nic nie kosztują - no tak. Czułam,że to ktoś na resztę życia, teraz trzeźwieje z tych uczuć, myśli. Nie ogarniam rozczarowania.Może się użalam, ale jestem stanowcza w zasadniczych kwestiach. Boli.

Gość jeden węż, dwa wąże
jak boli to znaczy że żyjesz gorzej jakby nie bolało

Gość okkok
Najpierw wymagacie by facet zaradny czyt. zarabiał dużo kasy a później fochy bo nie ma czasu na Twoje sprawy. facet pracuje byś była z nim przecież każda z was chce kasy to pracuje by ją mieć.

Gość fit-a
Szkoda Twojego czasu na bydlaka. Traktował Cie jak zło konieczne zobaczysz jeszcze zateskni za Toba

Gość jeden węż, dwa wąże
facet pracuje byś była z nim :D, :D jak widać na załaczonym obrazku "bycie" jest pojęciem mocno wzglednym w tym wypadku... była jako kto? obrazek na scianie? obsługa hotelowa?

Gość decyzja
Nie chcę żadnej kasy, chcę bycia w każdym wymiarze, a nie bycia złem koniecznym, obrazkiem usługą hotelową. Czy to do diabła coś niemożliwego w relacji damsko - męskiej?!

Gość fh
decyzja Nie chcę żadnej kasy, chcę bycia w każdym wymiarze, a nie bycia złem koniecznym, obrazkiem usługą hotelową. Czy to do diabła coś niemożliwego w relacji damsko - męskiej?! Teraz piszesz,że nie chcesz kasy,bo chcesz być razem. Potem byś się żaliła,że masz faceta ,który nie zarabia,nie jest w stanie zapewnić Ci poczucia bezpieczeństwa.Moim zdaniem,to Ty wytwarzasz sztuczne problemy. Jak nie tak ,to tak ,ale będzie foch i kłótnia. A facet może przemyślał wszystko i ma Cię ...w czterech literach. Pomyślał,ja pracuje ,biorę dodatkowe prace (lub godziny),aby żyło nam się lepiej ,a ta ma jeszcze pretensję i ciągle postawę roszczeniową,więc po co mam się męczyć,jak ona i tak ,i tak tego nie docenia. Nie chcesz być obrazkiem ,usługą hotelową? Zarzucasz mu brak ciepła i zakłamane słowa,a spojrzałaś na siebie? Czy Ty go wspierałaś?, doceniałaś? czy Ty dotrzymałaś danego słowa? zarzucać komuś najłatwiej.

Gość jeden węż, dwa wąże
Potem byś się żaliła,że masz faceta ,który nie zarabia,nie jest w stanie zapewnić Ci poczucia bezpieczeństwa. potem to giry smierdzą nie mierz wszystkich swoja miarką może? ona chyba wyraziła się jasno w kwestii tego co daje jej poczucie bezpieczeństwa?

Gość fh
jeden węż, dwa wąże Potem byś się żaliła,że masz faceta ,który nie zarabia,nie jest w stanie zapewnić Ci poczucia bezpieczeństwa. potem to giry smierdzą nie mierz wszystkich swoja miarką może? ona chyba wyraziła się jasno w kwestii tego co daje jej poczucie bezpieczeństwa? Jak sama napisała słowa można dawać bez pokrycia. Skąd wiesz,że napisała prawdę? Druga strona nie ma możliwości się wypowiedzenia,więc należy wierzyć w ślepo? Moja miarka jest taka,że w związku wina zawsze leży po dwóch stronach,a nie po jednej. Obwiniając kogoś ,należy także spojrzeć głęboko w siebie,ale .... Ty już wszystko wiesz lepiej. Co za obłuda.

Gość jeden węż, dwa wąże
obłuda to TWOJA mocna strona, albowiem atakujesz dziewczynę która pisze jasno i precyzyjnie polecam ci lekturę na temat PROJEKCJI w psychologii to mechanizm wkładania w kogoś swoich motywacji

Gość fh
jeden węż, dwa wąże obłuda to TWOJA mocna strona, albowiem atakujesz dziewczynę która pisze jasno i precyzyjnie polecam ci lekturę na temat PROJEKCJI w psychologii to mechanizm wkładania w kogoś swoich motywacji Jasne,jasne.Wy wszystkie pokrzywdzone,jeśli ktoś winny,to zawsze facet.Użalić się na forum ,niech po nim jadą ile wejdzie,a ją to upewni w swym postępowaniu.Polecam Ci więcej skromności i pokory,a wtedy życie Cię nie będzie rozczarowywać.

Gość jeden węż, dwa wąże
jesteś tępy, facet ma robić i zarabiać kasę,do tego jest stworzony.Jak kobieta ma coś do niego ,to powienien to spełnić,a jak nie to niech spierdala.

Gość fh
jeden węż, dwa wąże jesteś tępy, facet ma robić i zarabiać kasę,do tego jest stworzony.Jak kobieta ma coś do niego ,to powienien to spełnić,a jak nie to niech spie**ala. Hmmm... no i wszystko na temat.Nie ma co z Tobą nawet dyskutować.

Gość jeden węż, dwa wąże
fh to był podszyw :D ale jak widać własnie on ci był potrzebny aby "utwierdzić cię " w twoich racjach :D

Gość fh
jeden węż, dwa wąże fh to był podszyw ale jak widać własnie on ci był potrzebny aby "utwierdzić cię " w twoich racjach Czyli ja się podszyłem??? Jesteś chora/y,tylko chyba o tym nie wiesz. Nie muszę się podszywać,aby wyrazić swoją opinię. Nie muszę się ukrywać ze swoimi poglądami, tłumacząc,że ktoś tam jest winny a nie ja.

Gość jeden węż, dwa wąże
fh kurwa, weź zainwestuj trochę w w siebie - w tym wypadku w terapię u psychologa mam dość twoich ataków niezależnie od tego czy rozumiesz to co napisałam czy nie... post: 09:00 [zgłoś do usunięcia] jeden węż, dwa wąże był podszywem 🖐️

Gość fh
jeden węż, dwa wąże fh k**wa, weź zainwestuj trochę w w siebie - w tym wypadku w terapię u psychologa mam dość twoich ataków niezależnie od tego czy rozumiesz to co napisałam czy nie... post: 09:00 [zgłoś do usunięcia] jeden węż, dwa wąże był podszywem Może jednak Ty zainwestuj w tego psychologa.Tak jak w temacie atakujesz bezpodstawnie faceta,tak teraz zaatakowałas mnie i to tylko po to ,aby udowodnić swoje rację. Przekonałaś mnie ,że to nie był podszyw.Jedno co potrafisz ,to obrażać jeśli ktoś ma inne zdanie,to rzeczywiście bardzo wiele,a kwestia argumentów lub faktów? Pomijasz,bo są niewygodne! Typowe dla damskiej mentalności. Jednak co do obłudy w Twoim przypadku się nie myliłem.

Gość jeden węż, dwa wąże
ok, wybacz, na dziś nie jestes dla mnie partnerem do rozmowy niestety pozostawiam cię z tematem MECHANIZM PROJEKCJI w psychologii do przerobienia we własnym zakresie 🖐️

Gość decyzja
Dziękuję za "pomocną" rozmowę. Chyba nie ma sensu rozmowa na tym forum.

Gość fh
jeden węż, dwa wąże ok, wybacz, na dziś nie jestes dla mnie partnerem do rozmowy niestety pozostawiam cię z tematem MECHANIZM PROJEKCJI w psychologii do przerobienia we własnym zakresie Nie jesteś, bo nie masz argumentów, potrafisz tylko obrażać. KULTURĘ OSOBISTĄ polecam przerobić i to od podstaw.

Gość fh
decyzja Dziękuję za "pomocną" rozmowę. Chyba nie ma sensu rozmowa na tym forum. Ty też chcesz się wyżyć obrażając każde kto myśli inaczej? Jesli tak,to rzeczywiście nie ma co ciągnąć tego tematu.

Gość jeden węż, dwa wąże
Z facetami się nie gada,tylko od nich wymaga,a taki tępy .... tego nie rozumie.Powinni go kurwa uśmiercić zaraz przy porodzie,a innym polecam jeszcze raz MECHANIZM PROJEKCJI w psychologii

Gość fh
Hmmmm.... no cóż , dzięki za szczerość. Nie zniżę się do Twojego poziomu,nie licz na to.Już ani słowa w tym temacie z mojej strony.Żegnam.