Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24x7

Zakochałem się w niej a ona jest juz zajęta ! Dlaczego ?????????????????????????

Polecane posty

Ale jak to fajnie złapać taką fazę :D:D:D Mi też się tak zdarza czasem :D No wtedy to już nic, może się walić , palić a ja wyję :D:D

Gdybym chciał tak wytrzymać to by chyba całkiem mnie rozdęło misiu :D:D

No ja już dawno tak nie miałam :D Kiedyś znajomi opowiadali jak wracali z dyskoteki i jednemu zachciało się wymiotować. Wyleciał z auta do krzaków. Zobaczył to drugi kolega i też mu się zachciało. Tak sobie rzygają we dwóch a jednemu dzwoni komórka, a dzwonek miał " w taką cisze wszystkie gwiazdy na niebie wylicze" hahah :D

Ja jak byłem malutki to w kościele klęczałem no i wtedy taka cisza zapadła. Każdy bije się w pierś i nagle facet obok mnie na cały głos takiego pawia puścił. Jak zacząłem wyć :D:DD:D Wszyscy myśleli że to ja :D Wyszedłem z kościoła prawie na czworaka i odrazu uciekłem bo nie szło wyrobić :D O mało co się niezapowietrzyłem wtedy :D:D

Hahaha, a moja znajoma przed pasterką wypiła wino z kimś i potem poszły do kościoła. Ksiądz zbiera na ofiare a ona zamiast pieniądza wrzucić do korek od wina wrzuciła hahah :D:D:D

A ja na tacę wrzuciłem kiedyś dla jaj 1 grosz. Na następnej mszy proboszcz zrobił awanturę że jeden z wiernych wrzucił mu na tacę 1 grosz. MYślałem że nie wystoję ze śmiechu w kościele :D:D:D

tak ;) Fajny ma głos, taki podniecający :D

Mieliśmy film oglądać :D Fajnie by było gdybyśmy razem coś obejrzeli ;) To samo i równocześnie włączyli

No właśnie nie wiem bo dziś muszę trochę wcześniej się zwijać chyba. Heh :D A na tej Twojej stronie trzeba się rejestrować ? Chyba tak, co nie ? :(

Aż trudno uwierzyć że nikogo tu nie ma :D

Skarbie, czemu wkjleiłaś link do tego tematu tu ? :D:D:D hehehehe , buzźka kotek ;)

Ciężko jest Ciebie rozkochać w sobie :D:D Co jakiś czas pisze ci kotku, skarbie, misiu a Ty do mnie nic kurde :P Moja mała :D

Ale będzie okazja podczas tego filmu :D Wczuwamy się ? :D