Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

wróciłam i co stęsknieni?

Polecane posty

Gość Ja byłem w egipcie
dla mnie porażka wszystko pod turystów egipt jest sztuczny i przereklamowany w sierpniu jadę do Nassau

Gość ntrn
Jennifer nie pisze się 6 lipiec tylko 6 lipca 🖐️

Gość Ja byłem w egipcie
mają fajny klimat no nie za bardzo, po za tym oni mają tam gorąco i sucho a ja wolę gorąco ale wilgotno :D

ooo super :) widze,że mieliście pokoje w tych piętrowych domkach. My mieliśmy w tych parterowych przy samej restauracji, no ale wtedy kiedy my byliśmy to było malo osób, wiec było w czym wybierać w pokojach. A byliście w tym hotelu obok?

no właśnie nie ,nikt nam nie dał w sumie pozwolenia na korzystanie z tego obok alfa lila czy coś takiego ....też podobno dobry hotel...takie opinie słyszałam Teraz ludzi było od groma ...

Gość czytam bo lubię
heh identyczne zdjęcie nieco niżej, polecam. Uśmiać sie z Ciebie mozna wykolejona istoto!! http://www.google.pl/search?q=egipt+z+hotelu&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=ZoQAUMKNI8Trsgaeqb2MBg&biw=1280&bih=664&sei=aYQAUKPLG8i1tAac-bi8Bg

Gość vvvvvvvvvvvvv
jennifer8787*** hanka ale zjezdzalnie wypas... można było szalec ,ogólnie hotel wielkie przestronny ,masa rodaków..jedzenie pyszne ,dobrze doprawione jak na Egipt.No i o 6 rano już słoneczko grzeje bu ha ha ha :D:D:D:D ty durna cipo w dopie bylas i cma widzialas , fota z prospektu:D:D:D:D , o 6 sloneczko grzeje:D:D:D:D chyba nad baltykiem ty tepa krowo a pozatym mialas dzisiaj wyjezdzac 13 ty przymulona kurwo

Gość fikumikkku
"nie wyobrażam sobie dziecka zostawić na 2 tygodnie" Jeny ja sobie nie wyobrażam pojechac na wakacje bez dziecka :)

Gość Prowo jak nic
Dobre dawno sie tak nie uśmialam, ja te z tam byłam ;p

Gość Jenny ja byłam na przeciwko
Jeny ale Ty kurwosko jesteś , ale Twój mąż lubi takie bo również bywa często w takim towarzystwie :) świat jest mały :)

Gość grilowankooo
Przeciez każdy wie dlaczego mąż tej siksy jest z nią :)))))))))))\ ale na boku hmmm ona nie ma nic przeciwko, albo udaje że nie ma :)

Gość titiititit
to ostatnie zdjecie jeniffer to fotomontaz ----widac jak chuj ze wkleila sie z innego zdjecia

Ja pierdziele, taka jesteś bogata i do Egiptu poleciałaś? ja pierdole hahahahaha :D:D Przecież Egipt to jeden z najtańszych kurortów, my w tym roku planujemy prawdopodobnie Indie co naprawde jest wycieczką a nie zasyfiony Egipt mój Boże :d

Gość każdy ma to na co zasłużył
najbardziej żal dziecka , dla mnie rodzice którzy nie zabierają na takie podróże dzieci to sucze jak mozna zostawić dziecko i sobie jechac przecież dla dziecka wszystko a nie szaleć

Gość vvvvvvvvvvvvv
popracuj nad p-s-byloby perfekcyjnie gdyby nie otoczki na focie:D:D:D bozzzzzzzzzzz kobito kas ty sie urodzila, sroce spod ogona wyskoczyla

Gość fikumikkku
Przecież od zawsze wiadomo kim jest Jeny i jej mąż :) po co się jarata tymi fotomontazami :)))))))))))) Dobranoc bo nudy

Gość PRAWNIK Wesoły
Ja bardzo chcę :D

Gość ja chce ja
Dawaj fotke

Gość fikumikkku
a ja nie chcę dziękuje nie chce nie chce