Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietytotranse

Dlaczego kobiety są nazywane płcią piękna kiedy bez makijażu..

Polecane posty

Gość kobietytotranse

Wyglądają jak jakieś transe :O faceci powinni być nazywani płcią piękna kiedy ci nie mają makijażu a niekiedy wyglądają lepiej od kobiet. Jedyne co ładne w kobiecie to serduszko i piersi :)

Gość kobietytotranse
Było i to paro krotnie ale nie ukrywam że to ja jestem twórca tej teori dlatego będę ja głosił

Gość kobietytotranse
Może i są naprawdę ładne naturalne kobiety ale to rzadkość, nawet moja dziewczyna to trans :D gdy ja zobaczyłem rano przeżyłem szok tak się narodziła moja teoria - podobne spostrzeżenia mam na basenie etc

Gość kobietytotranse
Hehe chyba nikogo nie obraziłem ;) ? powiedziałem o moich spostrzeżeniach najbliżeszej :classic_cool: jak i kilku kumpelom [cool x2] było ciężko kobiety mają bzika na punkcie swojego wyglądu także jeśli. kogoś obraziłem przepraszam nie taki był cel

Gość plec piekna
jak sama nazwa wskazuje chodzi o narzady rodne. damskie wygladaja jako tako a meskie sa paskudne. dlatego tak sie mowi

Gość aoslomandina
a ja nikogo nie urazajac, bo oczywisce wyrazam tymlo swoja opinie, uwazam ze faceci sa oblesni i w ogole gdyby nie zycie w jakims systemie to ich wyglad i zycie nie roznilyby sie niczym od zycia i wygladu swin. Dlatego czesto slyszymy ze facet to swinia pod kazdym wzgledem. No ale ja tylko wyrazam wlasne zdanie, wiec faceci nie maja prawa sie na mnie obrazac. ps - ja makijazu nie potrzebuje zeby czuc sie atrakcyjna, nie maluje sie na codzien, jak wiele kobiet, wiec ja sie jaram tym jak faceci gadaja ze ja taka ladna bo mam tapete na twarzy, podczas gdy ja ani grama podkladu na twarzy nie mam

kupuję twoją teorie na przykładzie Katy Perry Jeniffer Lopez w zestawieniu z Hugh Jackman i Al'em PAcino

Gość sfsf
meskie narzady sa piekne , damskie sa okropne .. Zauwaz ze na posągach kobiecie narządy sa pomijane , a męskie są podkreslane .

Gość plec piekna
sfsf. no nie gadaj, ze ci sie podobaja meskie genitalia. dwa jajca i zylasty oblesny fiut

Gość neuibzb
meskie narzady sa oblesne. a damskie sa schowane wiec jak maja je na posagach ukazywa

Zgodzę się z Tobą, to doskonale znajduje odzwierciedlenie w przyrodzie. Kobiety nie muszą byc piekne a faceci i tak o nie sie staraja;)

w tych czasach trudno spotkać ładną kobietę. Można co najwyżej spotkać dobrze zrobioną kobietę, a to różnica. Solarka,farba,botoks,tapeta - i trudno powiedzieć czy taka osoba jest ładna, bo w rzeczywistości nie wiadomo jak ona wygląda a jest jedynie lepiej lub gorzej zrobiona.