Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żaba25

Nigdy nie będę miała prawka;(

Polecane posty

Nigdy nie będę miała prawka;( Nie potrafię poradzić sobie ze stresem... 7 egzamin za miesiąc a mi już ręce się trzęsą... Macie jakieś "sposoby" na zdanie prawka?

Gość jotys
witam w klubie... mi się wydawało że zdam szybko bo pojętna jestem, szybko się uczę a tu.... 30 lipca 4 podejście, już mam dosyć tego stresu....

Mi też tak na początku się wydawało, że to łatwizna;/ a tu ZONK 7 raz zdaje. Straciłam wiarę, czuję że prawo jazdy jest dla mnie czymś nieosiągalnym;(

Gość wez
magnez. on uspokaja. moj chlopak 2 razy nie zdal. za trzecim wzial magnez i zdal :)

Gość jotys
ostatnio zdawałam 5 lipca i zdawała tam też starsza kobieta 50 lat miała i 13 raz nie zdała, to jest dopiero koszmar. Nie mówię że jakaś ciemna czy co tylko jej współczuję tych nerwów

Gość jotys
ja biorę magnez i nic nie daje, wiem że trochę pomaga żucie gumy w trakcie jazdy, chociaż to nie kulturalne i wypicie przed egzaminem redbulla, ja zawsze wypijam pół

Prawko zdaję w Jastrzębiu. Czytałam o magnezie- wypróbuję;) Batonik przed egzaminem podobno też pomaga;)

Gość magda878292
zaba nie gadaj że w Jastrzębiu Zdroju tak trudno zdac... ja się za niedługo wybieram ... powodzenia :*

Gość jotys
tyle że ja miałam beznadziejnego instruktora przed 1 i 2 egzaminem a przed 3 miałam już świetnego, bo sobie zmieniłam ale za krótko on mnie uczył, teraz przed czwartym wykupiłam sobie 6 godzin z tym dobrym instruktorem to mam maleńką nadzieje że się uda...

Gość wrwerwqe
batonik egzaminatora

Gość jotys
ja zdaje w Tarnowie

Ja nie mówię, że trudno w Jastrzębiu zdać! Tylko, że mi jest ciężko zdać ;(

Gość szczesciara oj takkkk
ja zdalam prawko za 5 razem, tez bylo ciezko nie ukrywam za kazdym razem mega stres ale udalo sie.... nerwy ze mnie opadly jak zobaczylam w roli egzaminatora takiego przystojniaka,ktorego znalam....... ale to nie on mnie egzaminowal choc przyniosl mi szczescie :):):)

Taaa czytałam ostatnio gdzieś, że kursant chciał 5000 tyś egzaminatorowi dać za oblany egzamin, a ten to wszystko zgłosił w WORDZIE i teraz ma przerąbane;/

Ale ci zazdroszczę ja też chce prawko jakiś chętni iść za mnie na egzamin?;)

Ja na egzaminie byłam spokojna aż sama się sobie dziwiłam. Musisz w siebie uwierzyć. Egzaminator to normalny człowiek tyle że w pracy;) Też nie zdałam za pierwszym podejściem ale to wynikało głównie z moich błędów z których się śmiałam. Przy następnych podejściach byłam bardziej pewna tego że coś potrafię i zdałam.

Najgorsze jest to, że ja już się denerwuję, a to jeszcze tyle czasu;( Boshe ile kasy na to już poszło;(

Gość xennafix
nie przejmuj się tak to tylko egzamin, w życiu są o wiele gorsze sytuacje które stresują, ja zdałam za 5-tym razem i też nie było łatwo. Ale ktoś pisał powyżej że magnez uspokaja i pomaga, racja coś w tym jest bo ja też pamiętam coś brałam na tydzień przed egzaminem to też był chyba magnez tylko w tabletkach rozpuszczalnych, brałam to i zdałam:)

Oj kasy to idzie. Więc dlatego wez się do roboty;) pocwicz nad błędami podczas jazdy ze swoim instruktorem a przed egzaminem meliskę wypij i zdjedz snikersa;)

Ja brałam neomag skurcz ,ponieważ wcześniej miałam boleści z nerwicy ale to swoją drogą.Magnez pomoże.

Gość a mi się udało ;))))))
zdałam za 12stym razem poważnie ;)

Dam rady muszę, no bo przecież wy też zdaliście. Umieliście wszystko z jazdy na mieście tzn. czy nie robiliście jakiś byków na egzaminie? Czy czuliście się pewnie w samochodzie?

Za 12? Jak ja będę 12 raz zdawać to chyba gdy dostanę przepustkę z jakiegoś "domu wariatów" bo tyle mnie to nerwów kosztuje! Podziwiam cię i gratuluję z całego serca;)

Popełniałam kilka błędów,wjechałam tam gdzie nie trzeba nie tym pasem. Dziwie się ze zdałam.

Gość hulanka j
przeżyłam w życiu mnóstwo egzaminów, tych naukowych i życiowych, ale prawko było najcięższym z nich

Cieszę się, że nie jestem sama;) Dziękuję wam dziewczyny! Muszę się wziąść w garść. DAMY RADĘ!