Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam straszny kryzys..

Kto to jest według Was WARTOŚCIOWY CZŁOWIEK ???

Polecane posty

Gość mam straszny kryzys..

Mam wyjątkowy kryzys, czuję się bezwartościowa, a zawsze myślałam, że wiem co znaczy być wartościowym człowiekiem :( Mam pustkę w głowie. Poratujcie mnie w myśleniu drodzy forumowicze.... Co wg Was oznacza bycie wartościowym człowiekiem i dlaczego??

Gość ..jaca..74....
musisz mieć kase, mieć kolo galantych ale nie jakiś frajerów czy przedłużaczy co są kozakami na parafii a u proroka się prują jak chuj np, trapez jest mieć dobrze albo laske czy typa co ma trapez, troche rudego - bo to się zawsze przyda.

Człowiek z celem życiowym, dążący do realizacji, z pasją, który nie marnuje czasu na użalanie się nad sobą, on ten czas wykorzystuje na pracę nad sobą.

najgorsze jak jakaś laska mówi o facecie "wartościowy chłopak " wtedy mam pewność że ta laska ledwo skończyła podstawówkę

Gość Chyba oszalał
Człowiek wartościowy to taki , który szanuje drugiego człowieka i nie ocenia go po wykształceniu , religi , orientacji seksualnej ,statusie materialnym . Myśle , ze każdy z nas jest wartościowy , tylko ten dzisiejszy swiat spacza nasze zachowania , myślenie . Podsumowując człowiek wartościowy to człowiek inteligentny życiowo.

Gość Jest dobry przede wszystkim
taki, który nie krzywdzi tych, co kocha - żony,swojej kobiety, dzieci. Nie przekłada ich dobra nad swoje lub innych. Potrafi przyznac się do błędu.

Gość LoliZZ
wartościowy to taki co ma przynajmniej 10 mil USD na koncie a resztę można olać

Gość BALTAZAR GĄBKA
ZDROWY, PRZED TRZYDZIESTKA 2 NERKI--- 60 K ZŁOTYCH. WĄTROBA, ZĘBY, WŁOSY -> $$$$$$

Gość Jest dobry przede wszystkim
KIERUJE SIE WARTOSCIAMI.. Ale nr 1 to jego rozina(zona, dzieci) ojczyzna Bóg

Gość prawdziwy wygraniec
wartosciowy czlowiek to ktos kto ma dom, jezdzi autem powyzej 200tys, ma partnera ktorego zazdroszcza mu inni i nosi markowe ciuchy. aha i jest bialy

Gość LoliZZ
dla mnie to debil :P