Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRRRRYSIA

Moje stopy pocą się i śmierdzą zepsutym serem pomiędzy palcami :(

Polecane posty

Gość KRRRRYSIA

Niezależnie od tego jak o nie dba, :( myję, szoruję, używam kremów i dezodorantów i ciągle to samo :( wszystkie buty po jakimś czasie noszenia zaczynają mi potwornie śmierdzieć! Skarpety już po pół dnia noszenia mają smród nie do zniesienia. Nie wyobrażam sobie zamieszkać kiedyś z jakimś facetem z takimi śmierdzącymi nogami. Znacie jakieś sposoby na to obrzydlistwo? :(

Gość nnknkjn
endokrynolog?

Gość dermatolog grzybica
albo cukrzyca , pod tym kątem szukaj

Gość KRRRRYSIA
Endokrynolog? To może być od hormonów? Cukrzycy nie mam, bo miałam robione badanie krwi przed podjęciem pracy...

Gość aanakonda23
mam to samo. Smireerdfza mi nogi.Wszytkier buty smiererdza.

Gość dermatolog grzybica
ja bym najpierw dermatologa odwieziała taki dosyć charakterystyczny zapach nie wiem jak to nazwać wlaśnie twarogu słodkawo mdlący to objaw grzybicy , ale możesz płukać stopy w occie i kupić acifungin bez recepty albo lamisilat , zobaczysz po tygodniu.(lamisilat) Acifungin zabarwia w trakcie leczenia pzanokcie

Gość JLOVBHJKVBHJVB HJK
Grzybica,

Gość gość
Wszystkie dotychczasowe buty wyrzucić. Nosić obuwie tylko przewiewne,skórzane. 2 pary kapci:1 po kąpieli,drugie domowe-codziendomu.Po przyjściu do domu mycie stóp żelem lub mydłem antybakteryjnym i zmiana skarpet. Mycie stóp przed snem w soli miętowej +1-3x w tygodniu moczyć stopy w mieszance ziół. Do snu skarpetki stopki 100% bawelna+maść na grzybice. Rano mycie stóp mydłem lub żelem antybakteryjnym np. Bialy jejeleń. Do obuwia antyperspirant. Pranie skarpet min. W 60stopniach. Po 1-3 miesiącach problem powinien ustąpić,jeżeli nie to konieczna wizyta u podologa.