Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

burzaaaa

Jak myślicie, jakimi kobietami interesuj ą się faceci??? Bo ja już nie wiem

Polecane posty

Gość YESUSS
PIĘKNYMI I LUBIĄCYMI WYUZDANY SEX

Gość grawitacja zero
ale w jakim sensie?

Gość prawnik z urzedu
latwymi. Tak naprawde nie naturalne piekno i wrazliwosc i inteligencja sie liczy. Jak jest jakas ktora daje i to calkiem niezle i maluje sie jak poebana to moze miec kazdego

Każdy ma swój ideał, ile ludzi tyle gustów :)

Czyli każdy czlowiek jest inny :) I strasznie trudno wyciągnąć jednoznaczny wniosek jaki typ kobiety ma najwieksze powodzenie. Chociaż chciałoby się :)

Mnie wkurwia rywalizacja, czesto slysze od facetow, ze ze mna nie da sie wytrzymac... Nie lubicie kobiet niezaleznych

Bylam z facetem, podobal mi sie dobrze mi z Nim bylo, nie wiem czy kiedykolwiek bylam w taki sposob zakochana, ale jestem kobieta, ktora chodzi swoimi drogami, lubie niezaleznosc, uslyszalam, ze nie nadaje sie do bycia w zwiazku na stale. Jak zobaczylam jego byla to zastanowilam sie gdzie on ma oczy. Postanowilam z nia porozmawiac, i stwierdzam, ze nie dosc, ze jestem inteligentniejsza to ladniejsza ;), a zawsze sie czulam gorsza od niej... Na stale faceci szukaja sobie spokojnych kobiet, sredniej urody, jak to jest? Czy ladne kobiety nie zasluguja na szczescie? na milosc prawdziwa? ;/

Nie zgadzam sie z prawnikiem z Urzedu, ja zle sie czuje jak jestem wymalowana...;/

O,w takim razie wnioskuję że jestem średnia :D To dobrze bo myslałam, że jest gorzej :D Wiesz, mi się wydaje czasami że oni sie boją tych pieknych. Może obawiają się, że przy tych ładnych kręcą się też inni faceci i nie czują się bezpiecznie?

Ale czy pokazujesz swoje słabości? Może w oczach innych jesteś super silną babką?

Tak np. popatrz Teraz zrobilam sobie miesieczne wakacje, poznalam wiele osob, w calym tym gronie byla przewaga mezczyzn. Mieszkalam z dwoma kobietami starszymi ode mnie, i nie potrafie zrozumiec jakimi priorytetami kieruja sie faceci. Szkoda mi bylo tych kobiet, chociaz widzialam, ze z zazdrosci pekaja, ale nie pysznilam sie tym, myslalam o nich. Siedzialy caly dzien w pokoju, a jedyna ich rozrywka bylo zejscie na papierosa. dziwie sie, ze nikt nie zauwazyl tego jak one sie czuja. Faceci nie wiedza jak z kobietami postepowac. Teraz kobieta pierwsza musi zaproponowac facetowi spacer, kawe? Ja nie mialam z tym problemu, i to mnie wkurzalo, ze jak zobacza mloda dziewcvzyne to mysla, ze im wszystko wolno....

Dbanie kobiet o siebie nie do konca ma prowadzic do tego zeby sie podobac facetom, robimy to czesto dla siebie. Jak biegam sobie nieraz to wszyscy sie patrza, niektorzy sie smieja... Bo co? Bo uwazaja, ze jestem dziwna, bo biegam, bo dbam o siebie, dla siebie, bo tak mi dobrze. Jak zaloze buty na obcasie to czuje sie jak idiotka, wszyscy sie patrza... Kurf no jak by w zyciu kobiety nie widzieli...

Wiesz, są faceci którzy rzucają się na wszystko ladne co się rusza. Ale są też prawdziwi mężczyźni, majacy swoje wartości i priorytety. Powiem Ci szczerze, że ja w swoim życiu trafiałam na samych takich super kolesi i dumna jestem że własnie u nich wzbudzałam zainteresowanie :) Myślę, że nie mozna ich wrzucać do jednego worka.

Skąd mniej wiecej jesteś? Ja takich akcji nie mam :D

Gość prawnik nie one mają
każdego tylko każdy je ma , a to zasadnicza różnica, tanie jest popularne patrz -tesco, biedra, ale jaka cena taka jakość

Ja mam w tej kwestii duzo do powiedzenia... Prawnik o co Ci chodzi? Bo nie zrozumialam?

Gość zakrytussmutus
też mnie nurtuje to pytanie i jestem ciekawa, chętnie przeczytałabym jakąś męską odpowiedź

Gość Demon z góóór
Ja np subtelnymi i naturalnymi. Może jestem pojebany ale większość raaczej tak ma. A to że faceci lubią wywłoki to jakie wywłoki tacy faceci. :)

Jak jest jakas ktora daje i to calkiem niezle i maluje sie jak poebana to moze miec kazdego -cytuję , zasadniczy błąd logiczny u kolegi . Chociaż mało inteligentne mają duże branie, tu potwierdzę. Faceci nie czują przy nich kompleksów.

Gość Demon z góóór
Jeśli uważasz że twoje piękno odstasza na stałe to hooy ci w doope pało yebana. i spiertalaj z tego forum bo szkoda miejsca dla szmat i śmieli :)

Gość spacer, kawa
rotfl, postaraj się bardziej :)

A jakie kompleksy masz przy ladnych, inteligentnych kobietach? bosh jak ja ogladalam program na Vivie, pewnie znacie, Zostac krolem disco, z Tomaszem Niecikiem, jak szukal sobie narzeczonej. Szkoda mi ich wszystkich bylo. Jakie laski sa glupie niektore, ich wypowiedzi, to jest nieporozumienie. Wiec jesli facet czuje sie dowartosciowany majac taka kobiete u swojego boku, to ja gratuluje :O

ja nie mam , oni mają .Ogólnie padło pare razy stwierdzenie, że nie lubią inteligentnych, oczywiście dotyczy to tych 80% przeciętniaków. Prawdziwy facet się nie będzie bał takich kobiet.