Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bloondii

Ból przy stosunku!

Polecane posty

Cześć mam 17 lat, i podczas stosunku z moim chłopakiem boli mnie macica i czasem jajniki. ale ból nie zawsze się pojawia ale bardzo często. Wiem że to może głupio i dziecinnie zabrzmi no ale wstydzę się iść do ginekologa. Pomóżcie proszę : ( .

Gość ewkaq
jeśli rozpoczynasz życie seksualne to jak najbardziej powinnaś iść do ginekologa. wstydzisz się? dlaczego? może podświadomie czujesz, że zaczęłaś uprawiać seks za wcześnie i nie chcesz się do tego przyznać lekarzowi? rozpoczęcie współżycia = konieczność odwiedzenia ginekologa! inaczej wykazujesz się brakiem odpowiedzialności. jak wyobrażasz sobie dalsze zbliżenia bez odpowiedniej antykoncepcji? odpowiada ci bycie nieuświadomioną?

Nie, jestem raczej osobą wstydliwą, a tabletek antykoncepcyjnych na pewno brać nie będę... Pozdrawiam ewkaq.

Gość no,jak tak dalej
Pójdzie to te tabletki wcale nie beda ci potrzebne,bo ból podczas stosunku to jeden z objawów zapalenia przydatków. No,a nieleczone może prowadzić do zrostów a w efekcie-bezpłodności. Spoko,wcale nie musisz iść,po co-tym bardziej że wstydzisz sie rozbierać przy obcych.