Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kokietka..,..

Ktory facet lepszy na kochanka?

Polecane posty

Gość Kokietka..,..

Gdybyscie mialy 32 lata i do wyboru faceta w wieku 30-lat - zaradny, przystojny, po rozstaniu z dziewczyna z ktora byl 3 lata, inteligentny, z poczuciem humoru i 38-latka, rozwodnika, ktory bzyka na lewo i prawo, ma fajne cialo, to ktorego byscie wybraly na kochanka?

Gość rgegegrt
raczej 30-latka. od tego ogiera starszego mozna zlapac jakiegos syfa. lepiej nie ryzykowac!

najlepszy żonaty. Masz pewnść że zdrowy i zależy mu na dyskrecji. Ten rozwodnik nie wiadomo jakie wiirusy ma na penisie.

Gość ..........jjj
Bez dwoch zdan wybralabym tego 30-latka. Na co Ci meska dzi.wka?

tak, szczecin33 ma racje nie ma to jak czlowiek zonaty. zalezy mu na dyskrecji i wogole... musi byc zdrowy, bo co by zona powiedziala gdyby bylo inaczej? nie, nie moge glowa mnie boli! - to przeciez wymowki kobiet:D czasami jednak takie objawy zdarzaja sie u mezczyzn. nie sa jednak wynikiem przepracowania, natomiast swiadcza o posiadaniu kochanki/nek :D w takim przypadku, musisz wziazc pod uwage charakter zony. to jest bardzo istotne, bo zony bywaja rozne. sama jestem zona, to wiem o czym mowie. gdy trafisz na taka zone jaka ja jestem, nie bedziesz miala zadnych problemow :) lubie niektore kochanki swojego meza dziekuje wszystkim czytelnikom za uwage :D🖐️

Gość gość
@bolojang899 "witam serdecznie Panie ja bym postawił na żonatego takiego jakim sam jestem" Tylko gdzież Ty biedaku znajdziesz żonatego geja?