Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wake up.....

Panny z dzieckiem nie tknąłbym nawet kijem !!!

Polecane posty

Gość BALTAZAR GĄBKA
GADASZ ROR GŁUPOTY ZA ROZPAD MOJEGO 3 MAŁZEŃSTWA ODPOWIADAM JA I TO W OKOŁO 87%ACH

Gość LoliZZ
nie przeceniaj siebie :P

23:54 wake up..... To mówię ja wolny mężczyzna lat 30. Lepszym wyborem byłoby zostać samemu do końca życia niż związać się z kobietą z dzieckiem.]] głupich nie sieją

Gość 89796
Autorze masz rację. Najpierw dają dupy jakiemuś zajebistemu z wyglądu ruchaczowi/nieporządnemu/draniowi a później chcą odpowiedzialnego/kochającego/porządnego/słownego/wiernego itp. faceta. Takiego zawsze za młodu odrzucają i mają za nic. Porządni mężczyźni zwykle zostają samotni a ponieważ już byli długo samotni to nie chcą/ nie potrafią być z kobietą już.

Gość Wszyscy razem powiedzmy to
Samotne matki wysłać na sybir!!!

Gość jak 6 dni to idx do okulisty
i słusznie... zadnemu dziecku nie zyczylabym az tak zle zeby pozwolic mu na kontakt z osłem twojego pokroju

Gość popieram ........
Masz rację autorze.

Co za pajac się odzywa? Głupich nie sieją,sami się rodzą.Z pewnoscią jakiś ułomek?!.Nikt rozsądnie myślący takich bzdur by nie napisał!

Gość Xxx21xxX
Ja jestem samotna panna z dzieckiem, zakochalam sie, byliśmy zareczeni i chcieliśmy tego...ale on sie zmienił, sprawka kolegów, bił mnie jak byłam w ciazy, musiałam od niego odejść. Ale to nie znaczy ze nie zasługuje na prawdziwa miłość.

Gość ja pani wasza
autor ma racje panowie uwazajcie na takie panienki bo szukaja tylko kogos kto utrzymie ja i dziecko takze omijac z daleka

Gość ja powiem tak oto
popieram autora, aczkolwiek przedstawił sprawę mało subtelnie to i tak uwazam, że ma rację autorze, nie ma to jak splodzić i wychować własne dziecko a nie łożyć w cudze potomstwo masz rację szukaj dziewczyny takiej jak ty, bezdzietnej a te co mają już to niech się łącza w pary z podobnymi sobie - przynajmniej będzie sprawiedliwie: moje, twoje, nasze...

Gość X77
["Co za pajac się odzywa? Głupich nie sieją,sami się rodzą.Z pewnoscią jakiś ułomek?!.Nikt rozsądnie myślący takich bzdur by nie napisał!"] No jasne jasne... Każdy rozsądnie myślący facet chętnie by się związał z taką i z radością zająłby się dzieckiem rywala, z którym w przeszłości ( i tak by) przegrał. :D ["Ja jestem samotna panna z dzieckiem, zakochalam sie, byliśmy zareczeni i chcieliśmy tego...ale on sie zmienił, sprawka kolegów, bił mnie jak byłam w ciazy, musiałam od niego odejść."] Wcale się on nie zmienił, tylko od początku udawał takiego wspaniałego tylko po to, żebyś poszła z nim do łóżka i to bez zabezpieczeń gdyż najwidoczniej pragnął seksu bez gumki i zlać się do Twego wnętrza. Taka prawda. Ale w końcu przyszedł czas, że najwidoczniej się zmęczył tym udawaniem że mu na Tobie zależy. Proste....

Gość gość
ujadanie dzieciatych starych panien trzeba olać ;) one tylko gadają, że jak facet ich nie chce t jest debilem bo mają w tym swój interes. Wiedzą, że są na straconej pozycji i próbują wpędzić takiego w poczucie winy, żeby zmienił zdanie i je chciał i żeby one same z tymi bękartami nie zostały :P

Gość gość
to całkiem normalne,na Ukrainie kobieta z dzieckiem nie ma prawie w ogole szans na małzenstwo

Gość gość
A ja znam kolesia tuż po 30., który jest amatorem samotnych matek. Chyba dlatego, że one to już trochę zdesperowane są w poszukiwaniu tatusia dla swojego potomstwa i chłopa tak w ogóle, więc wezmą każdego, kto ją weźmie "z dobrodziejstwem inwentarza". A na niego żadna szanująca się kobieta nawet nie spojrzy, bo ani szczególnie urodny, ani zaradny, a i przeszłość bardzo nieciekawa, ciągnąca się za nim jak szczurzy ogon. W sumie sprytnie sobie wykombinował. Poużywa sobie chłopak, pobawi w dom, a jak mu się znudzi to bez żalu kopnie w tyłek, bo to przecież nie jego dzieci.

Gość gość
Wspolczuje autorowi posta. Nie wiesz co sie stalo, nie osadzaj.

Gość gość
Coś w tym jest ja też nie nie nadawałbym się na ojca dla tego dziecka. To mnie nie bawi. Na szczęście jest wielu tutaj co chcą więc panny mogą być spokojne

Gość gość
Jestem kobietą i cie rozumiem autorze tez bym się z taka nie związała jak i z dzieciatym