Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danio24

Jak to jest z tymi studiami POMOCY

Polecane posty

Gość Danio24

Witam wybieram sie teraz na studia II s n mam obronę licencjatu we wrześniu ( kierunek humanistyczny) chce się przekwalifikować i wybrać studia magisterskie na zupełnie innym wydziale ( wiem że mogę przejść bo się pytałam już ) chce Finanse i rachunkowość mój problem to to czy to prawda że obecnie jak ktoś zmienia wydział to magisterka nawet na dziennych jest płatna!!! MOŻE KTOŚ WIE JAK TO JEST NAPRAWDĘ TERAZ BO ZWARJUJĘ Z TYCH NERWÓW ( A CO DO REKRUTACJII TO CO ROKU PRZYJMUJĄ TYCH CO BRONILI SIĘ PÓŻNIEJ I Z TYM NIE POWINNO BYĆ PROBLEMU )

Gość gładkowłose ładniejsze
idź do technikum na lepsze ci wyjdzie bo przynajmniej prace dostaniesz. a nie wykształcenie wyższe zadów bezrobotny. :O

dowiedz sie u zrodla najlpiej;-) a w ogole to odpusc sobie studia tzw" rachunkowosci i finansow";-)

Gość Danio24
WŁAŚNIE NIE MOGE ODPUŚCIĆ MUSZĘ SIĘ UCZYĆ BO MAM ZUS ( RENTE PÓKI SIĘ UCZE)

to wybierz prawdziwe i realne studia a nie jakas rekreacje;-)

Gość Danio24
ja nie śpie z nerwów i nik nic nie wie. Nie wytrzymam do poniedziałku ( polece jak z poparzona do dziekanatu i popytam ) ale boje się że powiedzzą że ok nie płatne a okaże się co innego

Gość Danio24
jakie rekreacje nie rozumiem finanse i rachunkowość to poważne studia ja chce się przekwalifikować jak pisałam ze studiów humanistycznych

finanse i rachunkowosc to nie sa "powazne" studia - to styrata czasu a wiedze taka mozna zdobyc bez studiow;-) ot i to;-)

Gość Danio24
chodzi ci o policealne technika ? ale prcodawcy zawsze będą chętniej przyjmowac po mgr