Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgfasdgsd

nie wierzę że prawik po tak długim czasie ciągle budzi zainteresowanie

Polecane posty

Gość sdgfasdgsd

nie wiem, może pisze sam ze sobą ale jeśli nie to JAK można karmić tego trolla od prawie roku.....to nienormalne.

Gość BALTAZAR GĄBKA
ten projekt trwa już za długo, i rozlazł się po kafe jak jakaś yebana rzeżączka. pravik stracił cały klimat 💤 kafee potrzebuje nowej krwiii

Gość sdgfasdgsd
moim zdaniem potrzebuje wrócić do korzeni, gdzie pisanie nie polegało na byle czym, wnosiło cokolwiek i dawało jakaś frajdę. odpisywanie na posty tego półgłówka świadczy o zerowości. rzeczywistość.

I mimo wszystko założyłeś/aś o nm temat

Gość ghdxnb
A pamietacie Maćka z Warszawy? To nie ten sam gościu przypadkiem?

Gość sdgfasdgsd
to nie temat gloryfikujący nieudacznika a piętnujący głupotę innych. nie było mnie tu od kilku miesięcy, a po powrocie widzę obniżone standardy. jak można utrzymywać takie dno na powierzchni..?

Gość BALTAZAR GĄBKA
zero odpowiedzi? temat na górze: 83

Przecież wystarczy go ignorować. Jak Cię wkurza, to omijaj jego tematy tak, jak robi większość. Szkoda nerwów dziewczyno ;)

Gość sdgfasdgsd
dokładnie to mnie boli :( nie wierzę że nie istnieje nic ciekawszego niż prawik. problem w tym że on sam nie buduje swoich tematów.

Gość sdgfasdgsd
nie jestem kobietą, za szybko oceniasz.

W takim razie żal mi Ciebie, skoro wkurzasz się, że jakiś kretyn przyciąga większą uwagę, niż Ty.

Gość sdgfasdgsd
lomu:D ponownie się mylisz. jak wspomniałem nieco wcześniej opuściłem ten kurwidołek już jakiś czas temu. dziś zajrzałem tu sam nie wiem, z ciekawości. ku zdziwieniu zauważyłem że prawie nic się nie zmieniło. nie zależy mi na aprobacie tubylców. śmieszy mnie za to kierunek w jakim to wszystko zmierza.. a swój żal zostaw dla potrzebujących :)🖐️

Zawsze najgłośniej krzyczą ci, którym "nie zależy"

Gość sdgfasdgsd
co ty starasz mi się udowodnić? :) facet lansujący się na babskim forum brzuszkiem i (fakt) ciekawym hobby? sugerujesz jakoby zależało mi na uwadze kiedy mnie tu już praktycznie nie ma. kocham dyskutować z ludźmi niemającymi racji :)tak na koniec.. dlaczego więc krzyczysz? dobranoc piechurze 🖐️

Prawik ma swoje drugie dno, ktore czasem przebija zza sterty wulgaryzmów dlatego jest ciekawy.

Gość BALTAZAR GĄBKA
taa, to wszystko głęboka metafora jego wyrafinowanej duszy pragnącej piękna i finezji :classic_cool:

Gość aha czasem za
czasem za kurtyna wulgaryzmów przebija się normalny, wrażliwy człowiek?:D proszę..to nie jest argument dla którego ktoś taki zasługuje na wybitne traktowanie. to norma. jego drugie dno to alkoholowa szczerość. naprawdę jestem ciekawy, co sprawia że jest tak bardzo interesujący dla reszty forumowiczek. kutas w stopce..?

Gość unicorn_
nie jest interesujący - po prostu robi spam durnych tematów aby go ktoś zauważył... i większość tematów dotyczy jego niedojrzałości-dziecinności- opóźnienia w rozwoju... skrzywiony dzieciak z patologicznej rodziny... cóż żal z jednej strony może być, ale z drugiej czytać coś takiego... :/ starzy go powinni wysłać do psychologa i psychiatry (aby terapię wspomagać farmakologicznie), no ale oczywiście taka patologiczna rodzina ma takie sprawy głęboko w d....