Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzanna_27_PPPP

Poradźcie obiektywnie

Polecane posty

Gość Zuzanna_27_PPPP

Jestem z nim od 2 lat. On ma 34 lata ja 27. Ja nie jestem do końca przekonana jakie są jego plany na przyszłości. Dużo o niej mówi i to bardzo pozytywnie, ale jednocześnie nie robi nic by wcielać to w teraźniejsze życie. Rozmowa dot. tego, że ja nie kontroluje wydatków - jest to prawda, ale temat rozmowy jest dla mnie nieistotny. Wczoraj powiedział do mnie tak: " Jakkolwiek potoczą się nasze losy, będziemy mieli osobne konta" powiedziałam, że ok, on po dłuższej chwili milczenia dodał, że będzie mi przelewał kasę, ale jak widzisz co ja robie, to zbankrutujemy i bla bla bla.... Zastanawiam się, czy człowiek, który kocha i planuje z kimś być, użyje zwrotu: "Jakkolwiek potoczą się nasze losy..."????

Gość i9u
konkubinat to dziś taka modna sprawa. On jest pierwszym z którym sypiasz? tych na jeden raz i w klubach też policz.

Gość nie muszisz wiele pisać
dla mnie wystarczy fakt że koleś jest powyżej 30stki, do teraz się nie ożenił ty bujasz się z nim dwa lata bez sprecyzowanych planach a po tych dwóch latach koles gada o rozdzielnosci majatkowej.... wiałabym aż by się kurzyło.....

Gość równo
nawet jak z nim będziesz nadal, to nie będzie zwiazek tylko taki układ, coś za coś teraz większość ludzi żyje w różnych układach

Gość jeden węż, dwa wąże
zuza jak nie kontrolujesz wydatków to może zacznij? zmiany chyba najlepiej zaczac od siebie?

Gość nie muszisz wiele pisać
nie zapowiada się ani na ślub ani na stablizację jesteś pod trzydziechę więc chyba najwyższczy czas na macierzyństwo myślisz że on nadaje się na męża i ojca ? spytaj go co zrobi jeśli zaciążysz na podstawie jego reakcji możesz wysnuć wnioski czy wasz związek w ogóle rokuje na przyszłość i czy warto nadal tracić z nim czas

Gość mi to wyglada na syndrom
teraz mnóstwo takich niedorozwiniętych Piotrusiów koło 30-tki z psychiką siedemnastolatka łazi po tej ziemi. Najlepiej z takim zerwać kontakt. Oni nie dorastają

Gość Zuzanna_27_PPPP
taki 100 % Piotruś Pan to to nie jest, ale niektóre objawy niestety zgadzają się... jedziemy na wakacje ze swoimi rodzinami, najpierw z moją, później z jego... myślę, że to dużo ostatecznie wyjaśni