Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12abegol

rodzic wyzywa dziecko

Polecane posty

Gość 12abegol

co sadzicie o rodzicu ktory nazywa swoje dziecko kretynem pierdolonym,debilem,psem i debilem pieprzonym z ktorego nic nie bedzie? robi to po alkoholu,czy to wynik jego dzialania? przebaczyc? jaka bylaby wasza reakcja? uciec z domu?

Gość wspolczuje jest jebniety
ja mialam tak samo, wytrzymalam, przetrzymalam, teraz matka jest na mojej lasce i zastanawiam sie czy sie jej odwdzieczyc tym samym?

Gość 12abegol
nie rozumiem- czym sie chcesz odwdzieczac matce? chcesz byc taka sama? dlaczego Twoj rodzic taki byl?mial jakies problemy? jak jeszcze sie zachowywal?

Gość 12abegol
najgorsze jest to ze wiem ze zle robi,rani wszystkich dookola i wlasne dziecko,ale ja widze tylko to ze cierpli,jak ogromne cierpienia musza sprowadzac czlowieka na skraj takiej przepasci,takiego zla? to niszczy cala rodzine jednak...

Gość wspolczuje jest jebniety
Moj rodzic to DDA, awantury, zero milosci, wyzwiska...tlumaczylam to tak jak Ty, ze cierpi ze bla bla bla i bylam, pomagalam, az sie wykonczylam psychicznie, teraz jest inaczej to ja jestem ta silna osoba, i ode mnie wiekszosc zalezy w domu. Ile masz lat? polecam ksiazke "Toksyczni rodzice". autora nie pamietam, ale jest bardzo popularna, nie powinno byc problemu.

Gość 12abegol
Dziekuje, ze szczerego serca jednak moge powiedziec,nie rob tego nie pomnazaj zla,sprobuj zrozumiec matke a siebie leczyc ona pewnie nie zastanowi sie nad soba a znecanie sie nad nia tak samo jak ona kiedys nad Toba-to nakreci spirale zla na pokolenia,zrob calkowicie na odwrot i na starosc pokaz jej jak powinna zawsze traktowac Ciebie. ale juz tak zeby nie wypalac sie psychicznie pozdrawiam powodzenia