Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomagam innym....

Syndrom Piotrusia Pana

Polecane posty

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
Dzis kolejny dzien gdy czekam na rente,ktora ukradla mi polska pracujaca recydywa. Jak macie prace po co kradniecie renty bezrobotnych i na dodatek bezdomnym. Ta renta jest zeby sie powiesic. I ktokolwiek to wzial to niech sie powiesi. Ja sie wam nigdy nie dam. Na razie nikt sie nie musi wieszac to gdzies jest ale ja sie nie dam. GDZIE MOJA RENTA???!!! ZADAM MOJEJ RENTY zebym sie mogla w koncu wyniesc z tego pierdla , w ktorym nie udalo mi sie nic , ale jestem najmadrzejsza sie dowiem. Sie nie udalo bo jak sie mialo udac wy debile -nie popieram gwaltow to mi sie nic nie udalo i tyle. Studia mam po to, zeby Mengele mial racje. A czy ma ta k**wa nie wiadomo skad. Jak ci ksieza. Ja przynajmniej wiem skad jestem. Do waszej Bachledy z Krakowa zaden goral sie nie przyzna, ale taki miala cenny rodowod ona. Ona se miala bluzke zalatac jak miala dziurke w bluzce albo miec na nowe bluzki bo wiecie taka se zrobic opinie to no coz...wielka polska rodzina. Spod samiutkich Tater? To by wiedziala ze na bluzecke se musi zarobic, a jak od meza to miala miec od meza i tyle. I koniec GDZIE JESTMOJA RENTA???!!!! :( :( :( :( cdn. :( :(

Wiecie jeszcze chcialam napisac, ze jesli ktos uwaza, ze ADOPCJA!!! Slaska na 2 dzieci to AMERYKANSKA to miala Bona miec pass USA i mnie go zrobic i tez bym tak nie skonczyla okradziona z mozliwosci zarabiania przez jej OJCA BIOLOGICZNEGO. I tyle. I sie nie dam nikomu. Nie uznalam slaskich adopcji i koniec. Jest to poniewiranie czloiwieka i to powinno byc zgloszone do UE przez DOBRA WARSZAWE. Od Poniatowskich!!!! Od RODZINY PONIATOWSKICH!!! Banda k**ew i alfonsow - rodzina POLSKA to jest. I arystokracja z Mickiewicza. No coz... czasem lepiej zajac sie owadami i tyle. Albo szukaniem renty... jeszcze madrzej. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość coraz większy wstręd do Kobiet
Ciekawy pkt. widzenia o typ PP. Same lamenty kobiet na taki "typ". A ja się pytam jaki typ? Taki, który się boi (słusznie), że jak wejdzie w rolę męża to tak dostanie mu dojebane obowiązków i absurdalnych żądań ze strony kobiety? Przecież ma być wtedy (z czasem) super tatą, przynosić kasę do domu, zajebistym kochankiem, rozumieć fanaberie kobiety, przyjacielem, pocieszycielem...lista jest długa. I jest nazywany PP, nieodpowiedzialnym dzieckiem bla bla bla. A postawę roszczeniową i egoizm większości kobiet widać na kilometr, Wy coś przede wszystkim CHCECIE, nie ma w tym nic ze szczerego uczucia, bezinteresowności - a to chyba podstawa do tego, żeby żyć z drugim człowiekiem. Dlatego nie dziwcie się drogie Panie, że mężczyźni się BOJĄ że zostaną w coś wrobieni i wolą być takimi PP :) Ja taki jestem i dobrze mi z tym, a jak poczuję, że jednak warto wejść w tę rolę męża to to zrobię, z odpowiednią MĄDRĄ KOBIETĄ.

Gość coraz większy wstręt do Kobiet
literówka :)

Gość wstręd półanalfabeto?
naucz się pisać. Tu nie jest mowa o facetach którzy nie chcą być mężami, ojcami, tu mówimy o mężczyznach, którzy sami nie wiedzą czego chcą. Zajmują kobiecie bezsensowny czas i "by chcieli ale się boją" . Mówimy o niedojrzałych emocjonalnie 30-latkach. Jak ktoś nie chce, bo kobieta się nie podoba z racji np. charakteru i w końcu znajdują swoją wybrankę- ja do takich facetów nic nie mam. Ja mówię o wiecznych dzieciakach, którzy nigdy nie znajdują odpowiedniej partnerki i jeszcze się dziwią czemu jej nie mają.

Gość kurek...
kobiety patrza glownie na pieniadze faceta

Gość pierwszy lepszy przykład
facet 28 lat nie przedstawił mnie kolegom, byłam u niego raz w domu, wiecznie zajęty, praca praca i jeszcze raz praca albo zmęczony, ale ja jak mu mówiłam czy chce się spotykać mówił że tak. Że potrzebuje czasu (na co? na zaproszenie mnie do domu drugi raz bo ma taki burdel?) ogólnie miły, sympatyczny, tyle że taki wyobcowany i miałam wrażenie jakbym gadała z 15- latkiem... to pewnie jest właśnie PIOTRUŚ PAN

Gość te pietruś pan co taki mądry
ile masz latek?

Gość zeeenek
Moze nie jest po prostu toba zainteresowany, a ty dorabiasz sobie jakies teorie o piotrusiach panach

Gość 765423m
lista facetów który najlepszy? psychopata socjopata wygaszony emocjonalnie ukazujący nadmiernie emocje w ogóle nie ukazujący emocji- robot? obleśny menel stary zbereźnik tępy dres facet maltretujący fizycznie i/lub psychicznie piotruś pan pedofil niekontaktowa pierdoła Prawiczka widzę już na wstępie skreśliłyście:( nawet pedofil lepszy niż prawiczek. on chociaż jest na liście i ma jakiekolwiek szanse

Gość loreal - jestem tego warta
coraz większy wstręd do Kobiet aha... konia z rzędem tej MADREJ KOBIECIE która usłyszy to co tu napisałeś i uzna że jesteś dla niej odpowiednim partnerem :D

zenek jak nie był zainteresowany to mógłby mi powiedzieć. Spotykaliśmy się normalnie i nie powiedział mi nic takiego jak "nie chce sie spotykać" dlaczego jesteście takimi tchórzami i pierdołami co nie potrafią mówić wprost? Piotruś albo jebany zbereźnik co ruch młode mam podejrzenia co do drugiej opcji, ale nie wyglądał na takiego...

Gość a ta bezdomna to chyba
podszyw ona udziela się na ogólnym i pisze własne wątki o rencie. Właśnie a propos ktoś wie co z jej rentą?

Gość zeeenek
Jesli facetowi chodzi o wylacznie o seks to bedzie cie zwodzil jakis czas bez okreslania sie do przyszlosci.

zenek ale tu nie chodziło o seks, po tym jak do niego poszłam spotykaliśmy się dalej, fajnie się gadało, całuski były i tak dalej tylko nie mógł mnie zaprosić bo: brat albo musi pracować albo coś tam i kontakt się urwał. Nie robił wrażenia typa wyruchać i zostawić, to jest właśnie najdziwniejsze... dlatego mówię, że to może być niezdecydowany Piotruś.

GDZIE MOJA RENTA ??? :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość zuziafruziafozia
W ZUSie poszla na nowa siedzibe

Gość zeeenek
Mozliwe, mam za malo danych. Musialbym to widziec.

Gość ulepszona lista agentów
psychopata socjopata wygaszony emocjonalnie ukazujący nadmiernie emocje w ogóle nie ukazujący emocji- robot? obleśny menel stary zbereźnik tępy dres facet maltretujący fizycznie i/lub psychicznie piotruś pan pedofil niekontaktowa pierdoła 30 letni prawiczek recydywista ćpun gej udający że jest hetero i łamiący dziewczynom serce pikaczu teletubiś holik (sexoholik, alkoholik, pracoholik) typ z mega ADHD Justin Bieber

Gość mam inspirację
rzadko bywa na kafe sensowny temat ten taki jest I dwa konie z rzędem tej, która da głowę, że Piotruś Pan nie ma uroku. Ma, ale to za mało na Pana Partnera Życiowego? Że samym urokiem osobistym nie da się nakarmić wspólnych dzieci? No, nie da się. Dlatego częstsze bywają związki z zamożnymi skurwielami, którzy kupują sobie żony i inkubatory dla swoich genów.

Gość ksionrze pan
"rzadko bywa na kafe sensowny temat ten taki jest" Jak wfszyskie tematy w kturych dominuje agresja i wontki atpersonam tak i ten temat jest wart tyle co pajonk nasikał ..:D

Gość ksionrze pan
To byloby natyle.:)

Gość wpis powyżej powala
zazdrością dla infantylizmu Piotrusia Pana spierdalaj do mamusi

Gość hehe najwidoczniej sami
Piotrusie tu przychodzą i boją się dowiedzieć prawdy o sobie. To zbyt okrutne zderzenie z rzeczywistością, jedyny zenek jest w porządku. Polewamy Zenkowi ! :)

Gość ksionrze pan piłeś coś
naćpałeś się jesteś głupi czy jesteś niewyżytym nastolatkiem? stawiam na ostatnie

Gość zeeenek
Nie oceniaj mnie na wyrost. Ja z kolei jestem zakochanym w sobie proznym narcyzem.

Gość zenek ty to
możesz być nawet starym zbereźnikiem, ale przynajmniej nikogo nie wyzywasz. Prowadzisz normalną dyskusje bez zbędnego pieprzenia i obrażania.

Gość zeeenek
No tak, rzeczywiscie.

Gość udział w tym wszystkim
w tzw. tworzeniu Piotrusiów mają ich własne matki, które ich we wszystkim wyręczają i potem taki facet nie nadaje się zupełnie na męża, bo nie potrafi nawet prania zrobić.

Gość zeeenek
Racja, ale nie do konca.