Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia83

wypiłam piwo-czy wieczorem mogę prowadzić?

Polecane posty

Gość mamusia83

jw?

Gość Zapyziały Wojtek
Kogoś bardziej pijanego możesz prowadzić, ale samochodu - nie.

Gość aaaaaaarwena
od rana zaczynasz? :D nieladnie jasne ze tak, wywietrzeje z ciebie juz za 2-3godziny

Gość mamusia83
mam wieczorem gości, robiłam mięsko na piwie, i ....dokończyłam, a teraz proszą aby po nich wyjechać. hehe, nie zaczynam od rana:-)

Gość mmmmmmmmm m
p jedneym piwie wystarczy ze mina 3 godziny

Gość mamusia83
no nic, jest jeszcze dużo czasu, to tak jaby wieczorem wypić jedno piwo - niepełne, i normalnie pójść spać.

Gość ja na Twoim miejscu
poszłabym na policje i zbadała sie alkomatem juz teraz albo póxniej. Lepiej jechgać z czystym sumieniem niż z dusza na ramieniu :-P Pamiętaj, ze u każdego człowieka przemiana materii - alkoholu odbywa sie zaupełnie inaczej i jest to sprawa indywidualna i też zalezy od wagi ciała

Gość eaw
Shinybox, to strona, która oferuje Ci pudełeczko z zupełnie darmowymi kosmetykami dopasowanymi do Twoich indywidualnych potrzeb. Jedyne, co musisz zrobić to zarejestrować się z mojego linku polecającego, a potem zdobyć parę osób, które zrobią to samo. Nie ma żadnych kosztów, ani nic trudnego w tym. Nie jestem jakimś robotem, czy pracownikiem firmy, nie ma żadnej ściemy. Sprawdź, przekonaj się, zupełnie nic nie tracisz, a nie dowiesz się tego jeśli nie spróbujesz. Liczę na Twoją pomoc, przy której sami możecie coś zdobyć. Sprawdź zanim przejdziesz obojętnie. Pozdrowienia! (bez spacji w http) ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d