Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cud świata tego

Osiągnęłam dzisiaj najwyższy poziom samoświadomości

Polecane posty

Gość cud świata tego

Przeanalizowałam wszystko i doszłam do wniosku, że jestem "pępkiem świata" a Wy tylko robicie mi tło. Wszystko jest stworzone dla mnie i pode mnie. Jestem najważniejszą istotą na Ziemi. Teraz kiedy już Wam o tym powiedziałam, możecie zmienić swoje życie w taki sposób żeby żyło mi się lepiej i wygodniej

Gość zeeenek
Moge zostac twoim niewolnikiem?

Gość cud świata tego
Pozornie i naiwnie wydaje Ci się, że pytanie jest słuszne. Ty i tak jesteś moim niewolnikiem, nie wiem tylko, czy od chwili poczęcia, czy od momentu kiedy doznałam oświecenia kim jestem. Muszę to przemyśleć.

Gość zeeenek
Aha

Gość cud świata tego
Albo wyrażasz swoje myśli pełnymi zdaniami, albo każę Ci uciąć jęzor. W moim świecie nie ma miejsca dla ludzi z niskim ilorazem inteligencji, nudzą mnie.

Gość cud świata tego
Podczas porannej "medytacji" w toalecie

Gość cud świata tego
Chyba nie myślisz, że robię kupę jak zwykły śmiertelnik?

Gość cud świata tego
Jestem największą jednostką świata tego bezczelnego. Wszyscy jesteście tylko marnymi istotami, Ja natomiast żyję po to, aby wami wszystkimi rządzić. Zrobić komuś kanapkę?

Gość cud świata tego
Tak, masz z tym jakiś problem?

Gość cud świata tego
Podszywie zrób kanapki. Kiedy ja wydalam produkty uboczne przemiany materii, wy zwyczajnie i po plebejsku sracie, to nas różni.

Gość eaw
Shinybox, to strona, która oferuje Ci pudełeczko z zupełnie darmowymi kosmetykami dopasowanymi do Twoich indywidualnych potrzeb. Jedyne, co musisz zrobić to zarejestrować się z mojego linku polecającego, a potem zdobyć parę osób, które zrobią to samo. Nie ma żadnych kosztów, ani nic trudnego w tym. Nie jestem jakimś robotem, czy pracownikiem firmy, nie ma żadnej ściemy. Sprawdź, przekonaj się, zupełnie nic nie tracisz, a nie dowiesz się tego jeśli nie spróbujesz. Liczę na Twoją pomoc, przy której sami możecie coś zdobyć. Sprawdź zanim przejdziesz obojętnie. Pozdrowienia! (bez spacji w http) ht tp://shinybox.pl/?ref=6c8bb7d

Gość hmmm hmm hm
łał fajnie a chłopa Ci nie trze??

Gość cud świata tego
Też uważam, że rozmowa o mojej kupie to świetny i rozwijający temat, ale może już wystarczy. Niech ktoś go zmieni na inny, mnie się nie chce. Dziękuję

Gość ale dupny temat
:)

Gość cud świata tego
a tak w ogóle jestem sfrustrowaną warszawianka którą nikt sie nie interesuje i która od lat w ten sposób rozpaczliwie próbuje zaistnieć :(

Gość cud świata tego.
Temat jak temat. Ze wszystkiego da się zrobić temat do rozmów, ale nie ze wszystkimi się da;)

Gość ale dupny temat
nie musiałaś tego pisać kochana, to przecież widać :)

Gość cud świata tego.
Gdzie zaistnieć, tu? Wolne żarty.

Gość cud świata tego (prawdziwa)
Jestem z Warszawy a wy plebeje powinniście paść mi wszy. Jako osoba posiadająca warszawską krew swoje wypowiedzi w większości wydalam w postaci zdań złożonych nadrzędno - podrzędnie, a nie równoważników zdań jak wy biedne prostaki z interioru.

Gość cud świata tego (prawdziwa)
Napisałam prawdziwa w nawiasie bo jakiś cham ze słomą w butach zrobił mi prostackie zaczernienie chcąc mnie bezczelnie zablokować

Gość ginekolog z sąsiedztwa
Zrobić komuś kanapkę? zrób kochanie...może być na słodko na sniadanie :)

Gość Tępiciel Głupoty
A ha ha ha , doskonałe ! Cudzie , zapomniałaś o zakupach , albowiem my plebs tego świata kupujemy w tesco i innych kauflandach klapki z kozich pipek, majty z trawki i wkład "dożołądkowy" , który , pierdząc wydalamy :D P.S czy wiesz, że to chyba jedyny wątek na tym padole paranoi , na którym zawiesiłam swoje zezowate oczy ? Nie dość na tym , mój bezzębny jamochłon zatrzasnął szczęki , a śmiech rozerwał ni cnotę jak granat :P:P 🌻